THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

THAIFÖLD KINCSEI  - kiscsoportos körút - Bangkok - Chiang Mai magyarul

Thaiföld kincsei körút. Thaiföld igazi kincsei, csak önnek. Bangkok, Ayutthaya, Sukothai, Lopbiri, Lampang, Aranyháromszög, Chiang Rai és Chiang Mai. Ezek a legkedveltebb legkedveltebb úticél Thaiföldön, és ez nem véletlen…  Thaiföld igazi kincsei magyarul.
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!
Bangkok magyarul: Bangkok, az Angyalok Városa: A Királyi Palota, a Smaragd Buddha Temploma, Wat Pho, az Aranyhegy, az alkonyi fényben fürdő Wat Arun, az éjszakai Bangkok nyüzsgése, a környező városok és látványosságok, Ayudhaya, a Bang Pa In, az úszópiac forgataga, Kanchanaburi tájai és a Kwai folyó hídja magyar idegenvezetéssel.

        Thaiföldi barangolások - Thaiföld kincsei körút         
Néhány fotó körutunk útvonalán
Egy rosszul előkészített nyaralás könnyen rémálommá válhat, főleg, ha egy még ismeretlen távoli országba utazunk.  Ezen a gondon sokan úgy segítenek, hogy komplett nyaralási csomagokat vásárolnak, annak minden előnyével és hátrányával együtt.
Ők a kiutaztató irodák biztos partnerei. Élvezik a szervezett társas utak előnyeit és szenvedik azok elkerülhetetlen hátrányait.
Azok számára azonban, akik igazából ki szeretnék használni az utazás nyújtotta lehetőségeket, egy másik megoldás is rendelkezésre áll, és ez az egyéni utak szervezése.
DE... Vannak nagyon jó csomagok is, amiket jó lenne beilleszteni, viszont az utazásszervező önállóan nem adja, az Istennek sem... Jó lenne kicsit megvariálni az utat, beletenni valamit, kivenni belőle valamit, de se elérhető részletes információ, se szándék az irodánál.

Ezen az oldalon ilyen, az egyéni igények kialakítására tervezett programjainkat ismertetjük. Beleértve azt is, hogy a mi  helyi program és utazási moduljaink sohasem betonba öntött és merev ajánlatok, hanem "csak" receptek és adjuk velük az alapanyagokat is! Remek dolgokat lehet főzni a segítségükkel!

        Thaiföld kincsei körút       
Thaiföld közkedvelt úti célja mindenkinek, aki a hideg elöl, vagy divatosan mondva télből nyárba menekülne. Ezt körutunkat úgy állítottuk össze, hogy a thai kultúra mellett a történelembe, gasztronómiába és a Buddhizmus, mint államvallásba is betekintést nyerjen a kedves utazó. Mindezt személyre szabva, csak önnek.

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Bangkok

Az úszópiac és az éjszakai Bangkok

 

Ayutthaya - Bang Pa In - Lopburi


Reggeli után Ayutthayába indulunk, útközben megállunk a királyi nyári rezidenciánál a Bang Pa In-nél.

Ayutthaya leghíresebb templomai látogatása után elefantagolunk és lehetőségünk lesz tigrist símogatni is.

Folytatjuk utunkat Lopburi felé, ahol a híres khmer stílusú templomot látogatjuk meg, amely napjainkban már több ezer majom otthona. Vigyázat, a majmok szemtelenek és lopósak!

Sukhothai - Si Satchenalai - Lampang

Reggeli után Sukothai történelmi parkot kerékpárral látogatjuk meg,  Sukothai a Thaiok (siamiak) első fővárosa volt.

Folytatván utunkat Si Satchenalai eldugott történelmi parkjában teszünk látogatást.

Késő délutáni órákban Lampang városának híres templomait látogatjuk meg, többek között megismerkedünk a híres Smaragd Buddha eredetével, valamint láthatjuk Buddha felnagyított lábnyomát is.

Chinag Rai - Aranyháromszög - Laoszi piac

Reggeli után Chiang Rai felé vesszük az irányt.
Útközben megállunk a hegyi törzsek falujánál, itt találkozhatunk az Akhákkal Karenekkel és a Hosszúnyakúak törzsével is.

Ezután a híres Anyaháromszöghöz utazunk, ahol a Mekong Folyóba folyik a Mae Sai folyó és Myanmar-Laos és Thaiföld hármas határa található csónakkal átkelhetünk Laos-ba is.

Chiang Rai - Chiang Mai

Reggeli után Chiang Mai felé indulunk, útközben megállunk a híres fehér templomnál a Wat Rong Khun-nál.
Chiang Maiban felmegyünk a Wai Doi Suthep templomba is. Délután a MaeSa elefánt tűborban egy elefánt shown veszünk részt. Este a híres Chiang mai-i éjszakai piacra látogatunk el.

Másnap, reggeli után a San Kamphaeng kézműves faluba látogatunk el, ahol többek között láthatjuk, hogyan készülnek a napernyők,valamint  fafaragókat és ezüstműveseket láthatunk munka közben. Délután transzfer a repülőtérre.
Egésznapos bangkoki városnéző program:  Wat Traimit (Arany Buddha templom) - Wat Saket (Aranydomb) - Wat Pho (fekvő Buddha) - komp átkelés a Chao Phraya folyón - Wat Arun (a hajnal temploma) - a Királyi Palota és a Smarag Buddha temploma -  Vinamnek Mansion (Teakfa palota) - a régi Parlement, 

Esti fakultatív program: vacsorával egybekötött látogatás Bangkok legmagasabb épületébe a Baiyoke Sky-ba.

Egész napos kirándulás: a Damnoen Saduak úszópiacra. . Útközben megállunk a Vasúti piacon, egy egy orchidea telepen és egy kókusz ültetvényen.

Az úszópiac látogatása egyénileg történik, érkezésünkkor csónakba ülünk és autentikusan körbenézünk a csatornán csónakázva, majd lesz szabd program a vásárlásra is.

Délután szabad program, este fakultatív program: a Ladyboy kabarét vacsorával egybekötve, utána pedig az éjszaki piac látogatás.