THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Magyar Idegenvezetés Thaiföldön és Kelet-Ázsiában

Thaiföld és Kelet-Ázsia megismerése saját anyanyelvünkön a legszebb élmény! Ezért javasoljuk, éljen is a lehetőséggel, és válassza a mi magyar anyanyelvű idegenvezetésünket Phuketen és a környező szigetvilágban. Ha Ön idegenvezetőt fogad, azért teszi, mert másképpen és mélyebben szeretné megismerni a helyeket, lehetőségeket, amiket meglátogat. Az Ön igényeire szabva, magyarul.

    Thaiföldi magyar idegenvezetés       

        Utazási tanácsadás, utazásszervezés Thaiföldre, Kelet-Ázsiába       
Thaiföld megismerése saját anyanyelvünkön a legszebb élmény! Ezért javasloljuk, éljen is a lehetőséggel, és válassza a mi magyar anyanyelvű idegenvezetésünket Thaiföld minden pontján! Ha Ön idegenvezetőt fogad, nyilván azért teszi, mert érdekli Thaiföld csodálatos kultúrája, másképpen és mélyebben szeretné megismerni, az Ön igényeire szabva, magyarul. Thaiföldi idegenvezetőink évtizedek óta Thaiföldön élő, sikeres vállalkozásokat vezető, magyar anyanyelvű emberek, akik ezt a földi Paradicsomot választották új hazájuknak.

Az általuk vezetett thaiföldi utak,  (Bangkok, Észak-Thaiföld, Aranyháromszög, Chiang Mai, Chiang Rai, Kanchanaburi a déli szigetvilág, Phuket, Koh Samui, Similan, Phi-Phi, Krabi) és az ezeket kiegészítő kelet-ázsiai utak és több napos látogató programok
(Kambodzsa, Vietnám, Laosz, Malajzia, Szingapúr, Hongkong, Japán, Burma) különleges élményt nyújtanak
Egy rosszul előkészített nyaralás könnyen rémálommá válhat, főleg, ha egy még ismeretlen távoli országba utazunk.  Ezen a gondon sokan úgy segítenek, hogy komplett nyaralási csomagokat vásárolnak, annak minden előnyével és hátrányával együtt.
Azok számára azonban, akik igazából ki szeretnék használni az utazás nyújtotta lehetőségeket, egy másik megoldás is rendelkezésre áll, és ez az egyéni utak szervezése.
Alapvetően ennek az elképzelésnek megvalósításában segít szolgáltatásunk. Munkatársaink segítenek egy „igazán" jó útiterv összeállításában. Elintézik a babra munkát is. Beszerezzük a szükséges vízumot (hosszabb idejű tartózkodáshoz), repülőjegyeket, és sok éves előzetes tapasztalataink alapján kiválasztott partnereinknél lefoglaljuk a szükséges szálláshelyeket is. Szükség esetén biztosítjuk a helyi közlekedést (transzfert), lefoglaljuk az előre kiválasztott kiegészítő programokat is.
Thaiföldi utazás, üdülés, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkok, Ayudthaya, Kwai folyó völgye
Bangkoki magyar idegenvezetés
Repülőjegyek
Esti programok Bangkokban
PHUKET MAGYARUL
Phuketi magyar transzfer
Phuketi szállások, szállodák
Phuket, Phiphi, Krabi programok
Phuketi magyar idegenvezetés
Különleges programok
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK