THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Különleges szállodák Thaiföldön: Tradicionális Teakfa hotel

Phuketen van egy különleges szálloda kategória, ami egészen más, mint az ezerszámra megtalálható, a tömegízlés kielégítésére tervezett "nyaralda". Jellemzője az autentikus thai teakfa építészet, a thai kézművesség, a népművészet, iparművészet alkotásainak beépítése és a kis méret. Nincsenek ezer szobás turista tömegszállások ebben a kategóriában. Csak keleti kényelem, csodálatos környezet.       Különleges szállodák - tradicionális teakfa szállodák       
Ázsia keleti felében van egy különleges szálloda kategória, ami egészen más, mint az ezerszámra megtalálható, a tömegízlés kielégítésére tervezett "nyaralda". Jellemzője az autentikus thai teakfa építészet, a thai kézművesség, a népművészet, iparművészet alkotásainak beépítése és a kis méret. Nincsenek ezer szobás turista tömegszállások ebben a kategóriában.

Ezek igazi üdülő szállodák, személyre szóló kedves gondoskodással, kiszolgálással. Sohasem a forgalmas főutakon, vagy a tengerparti sétányokon. A tengerpart csendesebb és s zsúfolt strandoknál sokkal szebb szakaszaira levezető keskeny utcákban, csendes környezetben húzódnak meg, a parttól kényelmes séta távolságra.

Sohasem ezer szobás tömegszállások, hanem legfeljebb néhány tucat, igazi keleti kényelemmel ellátott szobával, lakosztállyal kényeztwetik el vendégeiket. 

Egyik ilyen kedvencünk Patong Beach-en van. Mit lehet egy ilyen helyről pár szóban elmondani? Szinte semmit, de a szálloda ajánlója valahogy így hangozhat:

Merüljön el Thaiföld egzotikus művészetében és kultúrájában a romantikus Royal Phawadee Village szállodában, mindössze három perc sétára a híres Patong Beach-től. A Royal Phawadee Village egy csendes menedék, amely meleg fogadtatást és thai vendégszeretet kínál, hagyományos falusi környezetet idézve, elegáns, kézzel faragott szobraival és műalkotásaival.

Bolyongjon a gyönyörű trópusi kertben, pihenjen a pálmafákkal övezett medence partján vagy vonuljon vissza a saját teakfa szobájába, amely tele van tradicionális bájjal és szépséggel. A hagyományos teakfa szobák, lakosztályok és villák a múlt hangulatát idézik, mégis modern kényelmet biztosítanak a nyugodt nyaraláshoz.

Élvezze az ízletes olasz és japán konyhát a szálloda étteremben, vezesse le felesleges energiáit az edzőteremben. E engedje ki a gőzt a szaunában. Patong felfedezése nem is lehetne egyszerűbb, hiszen Bangla Road éjszakai élete, a Jungceylon Bevásárlóközpont és a káprázatos tengerpart alig 10 perces sétára van.
Néhány fotó arról, milyen egy tekfa üdülő  Phuketen
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK