THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Különleges szállodák Thaiföldön: családi nyaraló  parkok

Családdal nem könnyű nyaralni. Ezt a nem tömegturista tucat-igényt szolgálják a családi nyaralóparkok. Phuketen a még ki nem nyírt természet remek alkalmat kínál a rejtekhelyek kialakítására. A zárt üdülő parkok, önálló lakrészekkel, villákkal és központi kiszolgáló helyekkel soha nem valamelyik turista part részei. Mindentől jó távol, csendes környezetben fekszenek. Méretük soha nem nagy, ő fő vonzerejük a szeparáltság, a „privacy„ megteremtése.


       Különleges szállodák - családi nyaraló parkok       
A tengerparti nyaralás egy legyőzhetetlen kihívás. Ha előkerül előbb-utóbb csomagolni is kezdünk. Neki is állunk vadászni a tökéletes helyre, ahová menni akarunk.

De...

Mi van akkor, ha már tele vagyunk a szállodák egy kaptafára készült szolgáltatásaival, a napozás - program - bevásárlás „teljes erőbedobással pihenünk” ciklusával? Mi van akkor, ha tényleg magunk akarunk maradni családunkkal, barátainkkal nyugiban, békességben? Mi van akkor, ha vinni kell a gyerekeket? Nekik teljesen más szórakozási igényeik vannak, mint a felnőtteknek. Mi van akkor, ha igényünk valami igazi természetesre, szabadságra?

Van megoldás erre a gondra. Ráadásul nagyon népszerű forma: a családi nyaralás. Ezt a nem tömegturista tucat-igényt szolgálják a családi nyaralóparkok. A trópusokon főleg. A még ki nem nyírt természet remek alkalmat kínál a rejtekhelyek kialakítására.

A zárt üdülő parkok, önálló lakrészekkel, villákkal és központi kiszolgáló helyekkel soha nem valamelyik turista part részei. Mindentől jó távol, csendes környezetben fekszenek. Méretük soha nem nagy, ő fő vonzerejük a szeparáltság, a „privacy„ megteremtése.

A példa, amit bemutatunk Phuketen van. Északnyugaton, a Sirinat Nemzeti Park-ban (Naithon Beach-en), a parttól kb. 150 méterre. Ez csendes villanegyedes környezet. Az üdülő valójában egy villapark, három villa típussal. A villák minden kényelemmel és saját konyharésszel felszeret komplett épületek. A központban található meg minden közös szolgáltatás és a „magányos” vendégek számára ajánlott szobák.

A park és szolgáltatásai gyerekbarátok. Játszóterek, nagy szabad füves területek, napozó ágyas medence áll rendelkezésre, ahol minden ifjú kedvére kidühöngheti magát. Biztonságban, akár szülői felügyelet nélkül is. Itt soha sincs tömeg, hiszen csak a 30 villa lakói lehetnek ott. Ők sem nagyon láthatók, mert az elválasztó dekorációs kerítések, bokrok és facsoportok miatt a „privacy” remekül működik.

Phuket legszebb tengerpartja (Naithon Beach) kb. 150 méterre van. A part pálmafás, homokos, lassan mélyülő mederrel. Itt sincs tömeg sohasem. A nemzeti park fizetős (az itt megszállóknak természetesen ingyenes), ezért olyan az itteni part, mint egy jobb privát öble. A sziget észak-déli főútja kb. 300m-re van, ezért a környék csendes, de jó a közlekedése.
Néhány fotó arról, milyen egy családbarát üdülő  Phuketen
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK