THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

THAIFÖLDI különleges szállodák, nyaralók, lakóparkok

A thaiföldi különleges szállodák, nyaraló hotelek, tengerparti villák, a tavakon úszó bungaló telepek, családi nyaraló parkok különleges szálláslehetőségeket és felejthetetnen nyaralási élményt nyújtanak. Áruk nem elérhetetlen, csak sokszor szinte lehetetlen megtalálni őket, mert nem turista tömegszállások.

Keleti kényelem...

Ázsia keleti felében van egy különleges szálloda kategória, ami egészen más, mint az ezerszámra megtalálható, nem a tömegízlésre  tervezett "nyaralda". Jellemzője az autentikus thai teakfa építészet, a thai kézművesség, a népművészet,
iparművészet szép alkotásainak beépítése és a kis méret. Nincsenek ezer szobás turista tömegszállások ebben a kategóriában.
Phuket és Phang Nga tartomány, Krabi, a déltengeri szigetvilág, az Andamán-tenger  csodálatos öbleinek összterülete nagyobb, mint Magyarország! Ezen a hatalmas területen minden van, amit a trópusi természet, illetve lakóinak évezredes történetének építészeti, kulturális kincsei kínálni képesek. Úgy mondják, ez a térség egyike a mára még megmaradt néhány Földi Paradicsomnak.

... keményfából

Részletek...

    Thaiföld különleges szálláshelyei        

Szundi a vizen...

Bangkok, az Angyalok Városa a legkedveltebb úti cél Thaiföldön. A Királyi Palota, a Smaragd Buddha Temploma,  Wat Pho, az Aranyhegy, Wat Arun, az éjszakai Bangkok nyüzsgése, Ayudhaya, a Bang Pa In, az úszópiac,  Kanchanaburi,  a Kwai folyó hídja fenséges turista célpontok.

... úszó szállodák

Tagadhatatlan, hogy a trópusokon a legkellemesebb éjszakai szállás valahol egy vízen ringatózó, az éjszakai friss szellővel átjárt bungaló a legkellemesebb hely.

Ezért aztán Phuket környékén is mindenhol megtalálhatók ezek a folyóparti és tavi úszó szállodák, a
helyben található természetes alapanyagokra, kóre, bambuszra és  a gyönyörú környezet látványára építve.
Részletek...

Valami bungalós...

Ez zz egyik legkeresettebb szálloda típus Phuketen.
Mindig a tömegtébolytól távoli, még agyon nem vágott természetben vannak, elkerített magánterületen.
Jjellemző rájuk a néhány tucat önálló lakrész, bungaló. Az üdülő remek központi kiszolgálással, sok vizi vagy természetjáró program és véltozatos szórakozási lehetőség.
Semmi tolakodó " muszály "  program, csak sok kisebb étterem, bár, SPA, jól elrejtve a fák-bokrok között.
Észak-Thaiföld a thai történelem legősibb területe. A Lanna királyság építészeti és máig élő kulturális hagyományai, Chiang Mai és Chiang Rai éves történetű városai, az Aranyháromszög titokzatos erdői és hegyi törzsei és végül a Mekong folyó.

... bambusz Paradicsom

Részletek...

Gyerekkel nehéz...

Mi van akkor, ha már tele vagyunk a szállodák egy kaptafára készült szolgáltatásaival, a „teljes erővel pihenünk” ciklusával?
Mi van akkor, ha tényleg magunk akarunk maradni családunkkal, barátainkkal teljes  nyugalomban, békességben?

A megoldás a nagyon népszerű forma: a családi nyaralás. Ezt a nem tömegturista igényt szolgálják ki a családi nyaralóparkok.
Ország látogató programok: Kambodzsa, Vietnam, Burma, Laosz, Malajzia, Hongkong, Japán, Szingapúr. Városnéző csomagok: Siam Reap (Angkor), Rangoon, Luang Prabang, Kuala Lumpur, Hongkong, Georgetown Penang, Szingapúr, Oszaka, Nara, Kyoto.

... családi nyaralások

Részletek...
THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.

Villa a parton...

Magyar nyelvű transzfer  - a nemzetközi repülőtereken,  - buszpályaudvarokon, - hajókikötőkben, eEgész évben magyar asszisztenciával.

... thai stílusban

A portugálok magukkal hozták Portugália újkori építészetét is, ami szinte azonnal találkozott a már itt élő kínai családok tradícióival. Ezért a  legszebb, máig is fennmaradt „gyarmati” stílus. Az épületek belső építészete, lakberendezése rejtve  marad. Senki sem enged be bóklászó turistát a saját házába.
Erre a stílusra és a hagyományos és feltétlen thai vendégszeretetre épülnek a kis öblök mentén elszórt tradicionális thai nyaralóvillák.

Az örök tégla...

Ismerjük Thaiföldet és a környező országokat és a szállás lehetőségeket is! Szívesen segítünk a megfelelő hotel kiválasztásában.

...városi szállodák

Autentikus „tégla” szállodákat sohasem találunk a pár évtizede épült turista központokban. Pár kilométerrel arrébb, a thai településeken annál inkább.
At átláthatatlan falakkal mindig körülvett, hagyományos városi lakóházak  egy részét átalakították  hotelnek, üdülőnek.
Jellemzőjük a trópusi kert,  a kerámia és fargott nemesfa belső építészet, szobánként is egyedi stílusú, vendégszobák.
Részletek...
Thaiföldi utazás, üdülés, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
BANGKOK MAGYARUL
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!
Részletek...

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Szállásfoglalás

Ismerjük Thaiföldet és a környező országokat és a szállás lehetőségeket is! Szívesen segítünk a megfelelő hotel kiválasztásában.

Vendégszobától 5*-ig

Mi már itt vagyunk otthon… Ezért pontosan ismerjük Thaiföldet és a környező országokat.
De ami a legfontosabb, a szállás lehetőségeket is! Nem mindegy, hogy mikor, hova és mennyiért foglal szállást.

Ismerjük a lehetséges szállásokat, szívesen segítünk a megfelelő hotel kiválasztásában, hogy az utazás,  pihenés és szórakozás  tökéletesen  kellemes legyen…
Részletek...