THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

PHUKET, BANGKOK hotelek fix áron

Az előző év foglalási adatai és vendégeink véleménye alapján, fix áras szerződét kötünk a legjobbnak talált szálloda partnerekkel.

Ezek a szerződések garanciák Önnek is! Amint visszaigazoltuk foglalását, más semmi sem változhat, szállása biztonságban van!
Thaiföldi utazás, üdülés, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
BANGKOK MAGYARUL
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

        Thaiföld - FIX áras szállodai foglalások       
Az előző év foglalási adatai és vendégeink véleménye alapján, fix áras szerződét kötünk a legjobbnak talált szálloda partnerekkel. Jelenleg 59 városban, 699 szállodában tudunk ajánlani kényelmes és jó minőségű szállást Thaiföldön.

Ezek a szerződések garanciák Önnek is! Amint visszaigazoltuk foglalását, más semmi sem változhat, szállása biztonságban van!

Ha változás történik, az csak Vis Major lehet, vagy az Ön szándékai változtak meg időközben. Ebben az esetben is segítünk rendezni a dolgot.


Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást?

Mindenkinek, aki szereti saját maga megtervezni thaiföldi útját, de nem szeretne - a sajnos egyre gyakoribbá váló - online foglalási meglepetésekkel szembesülni. Ez a foglalás közvetlen szállodai foglalás, ezért nem fordulhat elő, hogy utazása előtt levelet kap az online cégtől, hogy „Sajnos…”. Nem fordulhat elő, hogy érkezésekor, túlfoglalásra hivatkozva rosszabb szobába teszik, vagy egyszerűen átrakják egy másik hotelbe. Nem fordulhat elő, hogy „az online foglalásban ez nincs benne!” felkiáltással fizetőssé tesznek szállodai szolgáltatásokat.