THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

SZÁLLÁSFOGLALÁS online és egyedi foglalás szerződéses partnereinknél

Thaiföld magyarul: Szállodák, vendégházak, apartmanok, üdülő és wellness szállodák Thaiföldön, nyaralási csomagok utazási tanácsadással, 24/7 órás magyar vevőszolgálat Thaiföldön, Magyarországon.

Thaiföldi utazás, üdülés, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkok, Ayudthaya, Kwai folyó völgye
Bangkoki magyar idegenvezetés
Repülőjegyek
Esti programok Bangkokban
PHUKET MAGYARUL
Phuketi magyar transzfer
Phuketi szállások, szállodák
Phuket, Phiphi, Krabi programok
Phuketi magyar idegenvezetés
Különleges programok
Küvessen minket a Facebook-on is!
Vendégeink legtöbbje számára a nyaralás remek élmény, de… Sokszor hallottunk keserű szavakat is…

Ez nem az, mint a honlapján…
A szállodai honlapok nem azért készülnek, hogy örök igazságokat hirdessenek, hanem, hogy eladják a szobáikat. A felsőkategóriás szállodáknál a kettő ugyanaz, mert gondosan odafigyelnek arra, hogy amit kitesznek az internetre, azt találják a látogatók is a helyszínen.
Nem egészen így járnak el az alacsonyabb kategóriás szállások. Nem is tehetnek mást, mert itt rettenetesen erős a verseny. Tengerparti üdülőhelyeken mindig ellenőrízzük le, ha egyáltalán lehet, az „igazságot”, legalább is próbáljunk tanácsot kérni olyanoktól, akik már megfordultak a helyszínen.

Etnikailag szennyezett…
Bármilyen jó is a szálloda, mindenképpen üzleti vállalkozás, ami abból él, hogy vendégeket fogad. Ezért nehezen tud ellenállni annak, ha egyszerre pár száz vendége érkezik, Oroszországból, Kínából, Indiából. Nincs velük semmi baj, csak annyi, hogy más környezetben szocializálódtak, mint az Európából érkező látogatók. Saját környezetükben, minden OK velük, de összekeverni őket más nációkkal nem a legjobb ötlet.
Ha reggelizett már harákoló, köpködő és a reggeli jó minőségét hangosan böfögve méltató távol-keleti vendégekkel…
Ha önkéntelenül is részt vett a szomszéd szobában hajnalig tartó vodkapartin, alvás helyett…
Ha élvezte már néhány tucat indiai gyerkőc féktelen tobzódását a medence partján, miközben szüleik boldogan tömték magukba kézzel az uzsit…
… gyorsan rádöbbenhet arra, hogy valahogy nem választott jól.

Minden OK vele, de a környék…
Az sem jó ómen, ha éppen nyaralása során - az egyébként tökéletes szálloda mellett - elkezdődik egy építkezés. A munkák mindig éjszaka folynak, mert a nappali 40 fokban ember a trópusokon nem dolgozik. Ez a helyzet gyakran zajos, a földgépek éneke pedig, amihez a cölöpverő gépek adják a ritmust, nem a legszebb altatódal…

A vízlépcső
Ez a világ minden tengerparti nyaralóhelyén kedvelt fogás az olcsó szállodáknál, amit online értékesítenek. Megérkezik a vendég a tengerparti szállodába, és a szabadkozó, sajnálkozó recepciós azzal fogadja, hogy: sajnos elnéztük a foglalást /az előző vendég megbetegedett, még két nap, amíg fertőtlenítjük a szobát / beázott, nincs másik… DE, természetesen a mi költségünkön szereztünk másikat, ami szebb is, drágább is... Máris átvisszük a kedves vendéget. Ezek az „első lépcsős szállodák a teljes kapacitásuk többszörösét szokták eladni szezononként. A felajánlott új szállás mindig jóval messzebb van a tengertől és olcsóbb kategóriás. A végeredmény mindig az, hogy a vendég valahol a világ végén köt ki a tengerparthoz képest, túlfizeti a szállást, és csalódik.
A mi megoldásunk...

Az előző hasáb (igaz) rémmeséi, nekünk sok problémát okoztak, hiszen vendégeink mindig rajtunk kérték számon, bármi horror történt is velük. Ezért kitaláltunk valamit, hiszen...

... „Mi már itt vagyunk otthon”…

A Trusted Hotel Partner program

Mi már itt vagyunk otthon, ezért pontosan ismerünk minden körülményt. Ezt használjuk fel arra, hogy kicsit fokozzuk a nyaralás komfort élményét.

A honlapunkon ajánlott szállodákkal minden rendben van, sok vendégünk személyes tapasztalata segít minket az aktuális lista összeállításában. (Nem egyszerű felkerülni erre a listára, rajta maradni azonban még nehezebb…)


Egyéni foglalási rendszerünk

Válasszon nyugodtan, a listán szereplő választékból, de kérjen tájékoztatást a megrendelés előtt, az aktuális körülményekről.

Online foglalási rendszerünk

A nagy foglalási rendszerek problémája az, hogy nem tudják ellenőrizni azt a gyakran millió szálláshelyet, amit hirdetnek. Ennél a formánál azt javasoljuk, válassza ki az önnek legjobban tetszőket, de megrendelés előtt kérjen tájékoztatást tőlünk.


Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb szállást.

Ajánlott szálláshelyeinket három kategóriába soroltuk be, ár és szolgáltatási szint szerint. A besorolás nem a „csillagok” szerint, hanem vendégeink véleménye alapján történik. A lista folyamatosan változik a Trusted Hotel Partner rendszer szabályai szerint, és mindig csak a 3-4 legjobban ajánlott szálláshelyet tartalmazza.

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK