THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Phuket látványosságai, ahogy Önnek tetszik, magyar idegenvezetéssel

Túránkat azok számára ajánljuk, akik a nyugati part turista központjain, az egységcsomagként összeállított szabványtúrák látnivalóin kívül többet is akarnak. Azoknak, akik kicsit jobban meg akarnak ismerkedni Phuket, az Andamán-tenger gyöngye igazi látnivalóival, sok ezer éves történelmének emlékeivel, kulturális kincseivel, nemzeti parkjainak csodáival. Megismertetjük sok részlettel, színes történelmi eseménnyel, amit Phuket 30.000 éves története kínál, a népművészetek, a thai konyha érdekességeivel és mesterfogásaival.

        Barangolás Phuketen, az Ön kívánságai szerint   
Phuket 53 kilométer hosszú és 14 kilométer széles trópusi sziget, tehát elég nagy. Területének jó egyharmada nemzeti park, csodálatos természeti látnivalókkal.
Fővárosa sok évszázados történetre tekint vissza. Belvárosa érintetlenül maradt, ezért mindenfelé a korai portugál időktől a huszadik század közepéig tartó időszak épületei, palotái, parkjai bukkannak fel.
A nyugati hegyvonulattól keletre kis muszlim falvak fekszenek a déltől északra húzódó fő út mentén. A falvakban és a hegyek között thai buddhista és kínai buddhista-taoista templomok találhatóak, amiket turista nem nagyon látogat.

Phuket keleti partja mentén csendes kis öblök húzódnak, remek tengeri panorámával. Koh Sire ami egy földrengés során pár méterre eltávolodott a sziget többi részétől, megőrizte száz évvel ezelőtti állapotát, természeti szépségét. Kis falvak, ananász-, banán- és kókuszültetvények között juthatunk a sziget keleti fokára, ahol csend, nyugalom és kristálytiszta víz van, csodálatos panorámával. A kobaltkék tengerben a láthatáron úszó kis szigetek látványa felejthetetlen.

Túránkat azok számára ajánljuk, akik a nyugati part turista központjain, az egységcsomagként összeállított szabványtúrák látnivalóin kívül többet is akarnak. Azoknak, akik kicsit jobban meg akarnak ismerkedni Phuket, az Andamán-tenger gyöngye igazi látnivalóival. Mindenkit más program, látványosság érdekelhet a szigeten, ezért összeülünk, közösen megbeszéljük azt a programot, ami az Ön érdeklődésének legjobban megfelel.

Kirándulásunknak ezért csak két fix programpontja van. Az első az indulás a reggeli után, a második a visszaérkezés a szállodába késő délután. Általában Phuket déli részéről indulunk északnak, útközben meglátogatjuk a megbeszélt helyeket, de semmi sem előre meghatározott, eldöntött. Ha útközben kiderül, valami újabb érdekes, izgalmas dolog, belevesszük a programba. De általában az előre betervezett látogatások egy része nem fér bele, mert mindehol addig maradunk, ameddig Ön akarja, amíg érdekli az adott hely. Ha többet akar megtudni róla, mi szívesen rendelkezésére állunk! Mi már itt vagyunk otthon. Megismertetjük mindazokkal a részletekkel, színes történelmi eseményekkel, amit Phuket 30 ezer éves története kínál, a népművészetek, a thai konyha érdekességeivel és mesterfogásaival. És még sok minden mással.
Csak kérdezzen bátran! Közösen összeállítjuk azt a programot, ami igazán emlékezetessé teszi kikapcsolódását Phuketen!

Árképzésünk egyszerű, nincsenek egy személyre szóló árak. A járművet és a magyar nyelvű idegenvezetést kell csak megfizetni. Illetve... Ha Ön olyan programokat választ, ahol van belépőjegy, vagy nemzeti parki díj, azokat a helyszínen kell fizetni.
Phuket térképe. Látványosságok, kilátók, nemzeti parkok, programok magyar idegenvezetéssel.

        Néhány érdekes hely és program, amit kiválaszthat a barangoláshoz   

Madár kert

Phuketi madárpark, magyar idegenvezetéssel. A esőerdők talán legszebb, legváltozatosabb és leghangosabb közössége a nyüzsgő madárvilág. A madárkert a trópusi madárvilág legszebb fajaiból rendezett be tematikus parkot. A madár bemutatókon nagyon gyorsan rájöhetünk arra, hogy a „buta madár” kifejezés csak egy előítélet, és egyáltalán nem igaz

Buta madár nincs...

A esőerdők talán legszebb, legváltozatosabb és leghangosabb közössége a nyüzsgő madárvilág. Számos madárfaj csak ott él meg, ahol őshonos, vagy erősen védett, ezért máshol nem is láthatjuk őket. A madárkert a trópusi madárvilág legszebb fajaiból rendezett be tematikus parkot.
A röptetőkben megfigyelhetjük mindennapi életüket. A madár bemutatókon nagyon gyorsan rájöhetünk arra, hogy a „buta madár” kifejezés csak egy előítélet, és egyáltalán nem igaz

Phuket AQUARIUM

A Phuket Aquarium Délkelet-Ázsia legismertebb, legnagyobb tengerbiológiai kutató központja. Amit expedíciói hazahoznak, abból épül fel a fantasztikus tengeri akvárium, rengeteg szórakoztató látványossággal.

A tenger mélye száraz lábbal

A hely sokkal több, mint „egyszerű” szórakoztató park.
Ez Délkelet-Ázsia legismertebb,  legnagyobb tengerbiológiai kutató központja.
Expedíciói folyamatosan járják a tengereket, és amit hazahoznak, abból épül fel a fantasztikus tengeri akvárium, rengeteg szórakoztató látványossággal.
A tenger csodáit ismertető kiállítás mellett jutunk be a több száz egységet tartalmazó akváriumba.
A cápák és egyéb kedves  halacskák között átvezető alagút, a halakat etető búvárok látványa sem rossz.

Phuket ZOO

Phuket állatkertje magyar idegenvezetéssel. Tigrisek, majmok, krokodilok, elefántok és az aquarium, egy remekül kialakított trópusi kert ösvényei mentán elhelyezve. Krokodil-, majom-, és elefánt bemutatók.

Több mint állatkert...

Tigrisek, majmok, krokodilok, elefántok minden állatkertben láthatók, de…
A Phuket Zoo egy kicsit más. Egy remekül kialakított trópusi kert ösvényein barangolva vehetjük szemügyre az állatok igényeihez hangolt kifutókat, madár röpdéket, az orchidea kertet és a hatalmas akváriumot.
A 45 percenként, rendszeresen induló krokodil-, majom-, és elefántbemutatók gondoskodnak szórakoztatásunkról.
Phuket pillangó parkja magyar idegenvezetéssel. Az őserdő fái közt kavargó trópusi pillangók színes, csillogó hadának látványa felejthetetlen élmény. Ugyanezt nyújtja a pillangópark is, csak „testközelből”. Az egyes fajok élőhelyeinek megfelelően alakították ki, ezért a sok száz pillangó szépen, fajok szerint röpköd körülöttünk, megpihen a kezünkön, fejünkön, vállunkon.

Pillangó Park

300 pillangó faj élőben...

Az őserdő fái közt kavargó trópusi pillangók színes, csillogó hadának látványa felejthetetlen élmény. Ugyanezt nyújtja a pillangópark is, csak „testközelből”.
Belépve, a rovarvilágot bemutató kiállításon keresztül jutunk be a parkba, amit a különböző fajok élőhelyeinek megfelelően alakítot-tak ki, ezért a sok száz pillangó szépen, fajok szerint röpköd körülöttünk, megpihen a kezünkön, fejünkön, vállunkon.

Orchidea Farm

A Phuket Orchid Farm magyar idegenvezetéssel. A farm nemcsak a sziget legnagyobb orchidea termesztő telepe, de egyben kutató és növénynemesítő intézet is. Több mint 3000 fajta, 250.000 ezer tő trópusi virágcsoda található itt. Ösvényein a legszebb példányok összeállítása fogadja a látogatót.

Virágcsodák fotósoknak

A Phuket Orchid Farm nemcsak a sziget legnagyobb orchidea-termesztő telepe, de egyben kutató és növénynemesítő intézet is. Több mint 3000 fajta, 250.000 ezer tő trópusi virágcsoda található itt,
Ösvényein megismerhetjük az orchidea-termesztés fortélyait, az egyes fajok csodálatos forma- és színvilágát. A bemutató ösvények látványa különleges. Itt a legszebb példányok összeállítása fogadja a látogatót.
Sokkal többet szóban mondani nem érdemes. Jöjjön el ide, és ne felejtse otthon a fényképezőgépét!

Bang Pae vízesés

. A Bang Pae nemzeti park magyar idegenvezetéssel, Phuket északi hegyei közt, csodálatos, érintetlen őserdőkkel, vízesésekkel. Őserdei kirándulás a vízesés szurdokvölgyében, az erdei patak útját követve, dzsungelösvényeken végighaladva a Bang Pae Pae vízeséshez.

Dzsungel, majmok, vízesés

Szigettúránk kedvelt befejező állomása ez a hely. A Bang Pae nemzeti park a sziget északi hegyei közt fekszik, csodálatos, érintetlen őserdeivel, vízeséseivel.
Első megállónk egy alapítvány, a Gibbon Rehabilitációs Központ telepe.
Innen indulunk tovább  a vízesés  szurdokvölgyében, az erdei patak útját követve, dzsungelösvényeken végighaladva  a hatalmas szikláról lezúduló vízeséshez. Itt, az alsó medencénél megpihenünk. Ez remek hely a barangolás utáni frissítő őserdei fürdőzésre.
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK