THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Magyar nyelvű transzferek: repülőtér, buszpályaudvar, kompkikötő

Utasaink a Phuket Nemzetközi Repülőtérre, busszal vagy hajóval érkeznek. Phuketi magyar nyelvű transzferünk mindhárom csoport számára elérhető, egész évben, a nap 24 órájában. Akár a reptér, akár a buszpályaudvar, akár a kompkikötő, érkezésekor ott várjuk, elutazáskor oda visszük.

        Magyar nyelvű transzfer egész évben Phuketen
Utasaink nagy része a Phuket Nemzetközi Repülőtérre érkezik, és innen is indul tovább. De egy részük, attól függően, hogy honnan érkezik vagy mi a következő célállomása, busszal vagy hajóval is jöhet.

Phuketi magyar nyelvű transzferünk mindhárom csoport számára elérhető, egész évben, a nap 24 órájában. Akár a reptér, akár a buszpályaudvar, akár a kompkikötő, érkezésekor ott várjuk, elutazáskor oda visszük.
A transzfer magyar nyelvű asszisztenciával, a gépjármű személyszállítási engedéllyel, utas- és balesetbiztosítással és hivatásos thai sofőrrel rendelkezik.
Phuketi magyar transzfer a Phuket Nemzetközi Repülőtér, buszpályaudvar, hajóállomás,
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK