THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Magyar idegenvezetés Phuketen és Dél-Thaiföld szigetvilágban

Phuket és környező szigetvilágának összterülete kb. akkora, mint a Duna-Tisza köze. Ezen a hatalmas területen minden van, amit a trópusi természet és a "turistaipar" nyújtani képes. Idegenvezetési szolgáltatásaink magyarul és jó minőségben, egész évben elérhetők.

Transzfer Phuketen

Magyar nyelvű transzferünk Phuket nemzetközi repülőterén,- nemzetközi buszpályaudvarán,- kompkikötőjében várja Önt.

Földön, vízen, levegőben

Érkezzen bárhogyan: földön, vízen, levegőben!

Magyar nyelvű transzferünk a
- Phuket nemzetközi repülőterén,
- nemzetközi buszpályaudvarán,
- kompkikötőjében
várja Önt, és elviszi kiválasztott szállodájába.

Egész évben, a nap 24 órájában, magyar nyelvű asszisztenciával, hivatalos thai idegenvezetővel.
Részletek...

    Magyar idegenvezetés Phuketen és környékén       

        Néhány programunk, amelyekhez javasoljuk a magyar nyelvű idegenvezetést       

Phuket Magyarul

Phuket magyarul. Transzfer, szállásfoglalás, idegenvezetés, programok magyarul Phuketen.

Megoldjuk magyarul

Amikor előre összeállítja thaiföldi nyaralását, a rendelkezésére álló anyagi kerethez illő legjobb szállást szerené kiválasztani.
Bizonyára már előre érdeklődik   elképzeléseinek megfelelő legjobb  programlehetőségek iránt is.

Biztosan gondolt már arra is, mi történik akkor, ha valami nemvárt probléma van, baj történik itt?
Részletek...
Phuket és környező szigetvilága, Phiphi, Khai szigetek, Similan szigetek, Raya és a Korall sziget, Krabi   magyar hajótúrákkal, idegenvezetéssel.
Phuket és környező szigetvilágának összterülete kb. akkora, mint a Duna-Tisza köze. Ezen a hatalmas területen minden van, amit a trópusi természet és az évi 6 millió látogató fogadására tökéletesen felkészült "turistaipar" nyújtani képes. A szolgáltatások angol nyelven mindig elérhetők, de magyarul és jó minőségben csak korlátozottan.

Egynapos kirándulások: Vannak olyan programok, ahol egyszerűen nem szükséges magyar nyelvű idegenvezetés, mert a szó a természeté, és semmi újat, érdekeset sem tudunk hozzátenni a látnivalókhoz. Ilyen esetekben az angol kísérettel induló kirándulásainkat ajánljuk, mert véleményünk szerint magyar idegenvezetőnk csak egy kellemes szabadnapot élvezhetne, természetesen, az Ön költségén, semmi lényegeset nem tudna nyújtani cserébe. Tipikusan ilyenek az egy napos "speedboat"-os kirándulások. DE, természetesen, ezek a kirándulások is kérhetők magyar idegenvezetéssel is.
Ezeknél a kirándulásoknál a magyar idegenvezetés ára 3.000 THB/nap/csoport.

Esti programok, kalandprogramok: Ezek egy része szintén nem igényel magyar idegenvezetést, mert komplett esti szórakoztató programok. Más részük (például a Siam Niramit a belső skanzen látnivalóihoz kapcsolható érdekes információk miatt) olyan, ahol van mit ismertetni, van mivel kibővíteni a programot.
Ezeknél az esti szórakoztató programoknál a kiegészítő magyar idegenvezetés díja: 3.500THB/program/csoport.

Többnapos programok: Ezekhez mindenképpen javasoljuk a magyar nyelvű idegenvezetést. Az utak szárazföldi vagy tengeri nemzeti parkokba vezetnek, ahol rengeteg az érdekes látnivaló, amik egy részét magunktól meg sem találnánk. Néha elég pár száz métert arrébb menni az eredeti útvonaltól, és máris valami különleges helyre juthatunk. Ebben (is) segít magyar nyelvű idegenvezetésünk.
A kiegészítő idegenvezezés ára az adott program árához illeszkedik, és függ a csoportlétszámtól is. Beszélje meg a részleteket helyi magyar idegenvezetőnkkel!
Phuketi magyar programok. 1 napos és többnapos kirándulások, esti és különleges programok.
Magyar nyelvű programjaink, utazási szolgáltatásaink: Saját szervezésű programjaink, utazási szolgáltatásaink, és azok a programok, amelyeknél a magyar nyelvű idegenvezetés ténylegesen sokat tud hozzáadni az alapélményhez, természetesen magyar nyelvűek.

        Magyar nyelvű programjaink, helyi szolgáltatásaink Phuketen       

Szigettúra - csak Önnek

Túránkat azok számára ajánljuk, akik a sziget turista központjain kívül mást is fel szeretnének fedezni. Azoknak, akik kicsit jobban meg akarnak ismerkedni Phuket, az Andamán-tenger gyöngye igazi látnivalóival.

Mindenkit más és más  program,  látványosság érdekelhet, ezért hát megbeszéljük azt a programot, ami a legjobban megfelel Önnek.
Túránkat azok számára ajánljuk, akik a sziget turista központjain kívül mást is fel szeretnének fedezni. Azoknak, akik kicsit jobban meg akarnak ismerkedni Phuket, az Andamán-tenger gyöngye igazi látnivalóival

Barangolás Phuketen

Részletek...

Phang Nga öböl

A Phang Nga-öböl egy 400 km²-en elterülő öböl az Andamán-tengerben a Maláj-félsziget és Phuket szigete között. Sekély tenger borítja a tájat, ahol számos különleges madár- és halfaj, valamint különleges emlősök, majmok élnek egészen valószínűtlen sziklaalakzatok között, ezeket fogjuk látni utunk során.  Különleges élmény lesz a szigetek barlangjaiban, belső mangrove mocsaraiban tett kajakos kirándulás is.
A Phang Nga-öböl az Andamán-tengerben a Maláj-félsziget és Phuket szigete között fekszik. Sekély tenger borítja a tájat,amelyből csodálatos mészkü szigetek bukkannak elő.

James Bond hajótúrák

Részletek...

Similan szigetek - 1 napos

Thaiföld nyugati partjától nyugatra fekszenek a Similan szigetcsoport szigetei. A szigetek élővilága egyedülállóan gazdag. Vízi világában ezerféle hal, tengeri teknős, rák található

Csak korall és tenger

Nem túl messze Thaiföld nyugati partjától az Andamán-tenger közepén fekszenek a Similan szigetcsoport szigetei..
Északról délre haladva, mintegy gyöngysor, helyezkednek el az apró, jórészt lakatlan szigetek.
A szigetek élővilága egyedülállóan gazdag. Vízi világában ezerféle hal, tengeri teknős, rák található. Ezekkel közelebbi kapcsolatba is kerülünk. Amint vízbe lépünk, azonnal színes kishalak kavargása vesz körül.
Részletek...

Phi-Phi szigetek

Phukettől délkeletre, a Malakka szorosban fekszik egy 6 festői szigetből álló szigetcsoport, a Phi Phi szigetek.

Nemcsak filmen szép

46 kilométerre Phukettől délkeletre, a Malakka szorosban fekszik egy 6 festői szigetből álló szigetcsoport, a Phi Phi szigetek.
A szigetek partjai mentén található
fehér homokos öblök, égbeszökő, több száz méteres mészkősziklák, a
háborítatlan erdők, a kristálytiszta víz, korallzátonyok nyüzsgő világa méltán tette Phi-Phi-t Thaiföld  legismertebb kiránduló és nyaraló turista-paradicsomává.
Részletek...

Tigris! Tigris!

Phuket „legadrenalintermelőbb” szórakozóhelye a Tiger Kingdom. Nincs itt semmi más, csak tigrisek,  de jó sok, és mind „kézzelfogható”! Amint megérkezünk a bejárathoz, összeállítjuk az ízlésünknek megfelelő tigris csomagot. A választék széles: van tigriskölyök, kis tigris, normál tigris és bazi nagy tigris. Ezen kívül kérhetünk profi fotográfust is, mert ő biztosan eszméletlenül jó képeket készít majd arról, amit elkövetünk a tigrisekkel.
Phuket „legadrenalintermelőbb” szórakozóhelye a Tiger Kingdom. Nincs itt semmi más, csak tigrisek, de jó sok, és mind „kézzelfogható”!

A Tiger Kingdom Phuketen

Részletek...

Felfedező búvárprogram

Felfedező búvártúra Phuketen, magyar vezetéssel. A trópusi tengerek szigeteinek tengeralatti világa maga a csoda. Ki ne gondolkodott volna már el azon, milyen is lehet kipróbálni a merülést, persze csak egyszer és teljes biztonságban... Velőnk megteheti, magyarul.

Egy nap a halakkal

A trópusi tengerek szigeteinek tengeralatti világa maga a csoda. Búvárok százezrei látogatnak el ide minden évben, hogy ha csak pár órára is, de részesei lehessenek ennek a világnak. A probléma az, hogy ehhez komoly felkészültség, méregdrága felszerelés és egy kis őrültség is kell.
De... Ki ne gondolkodott volna már el azon, milyen is lehet kipróbálni a merülést, persze csak egyszer és teljes biztonságban...
Részletek...

Krabi szigetei

Krabi gyönyörű tengerpartja 132 kisebb-nagyobb szigettel övezett. Ezek jó része nemzeti parkok része, így komoly védettséget élvez. A szigetek partjai mentén található fehér homokos öblök, az égbeszökő, több száz méteres mészkősziklák, a háborítatlan erdők, a kristálytiszta víz, a korallzátonyok nyüzsgő állatvilága méltán tette Krabi szigetvilágát Thaiföld egyik legszebb  pihenő paradicsomává.
Krabi gyönyörű tengerpartja 132 kisebb-nagyobb szigettel övezett. A szigetek partjai mentén található fehér homokos öblök, az égbeszökő, több száz méteres mészkősziklák, a háborítatlan erdők, a kristálytiszta víz, a korallzátonyok méltán tették Krabit Thaiföld egyik legszebb pihenő paradicsomává.

Krabi gyönyörű szigetei

Részletek...

Similan - több napos túra

Thaiföld nyugati partjától nyugatra fekszenek a Similan szigetcsoport szigetei. A szigetek élővilága egyedülállóan gazdag. Vízi világában ezerféle hal, tengeri teknős, rák található

Csak korall és tenger

Nem túl messze Thaiföld nyugati partjától az Andamán-tenger közepén fekszenek a Similan szigetcsoport szigetei..
Északról délre haladva, mintegy gyöngysor, helyezkednek el az apró, jórészt lakatlan szigetek.
A szigetek élővilága egyedülállóan gazdag. Vízi világában ezerféle hal, tengeri teknősök, rákok találhatók. Ezekkel közelebbi kapcsolatba is kerülünk. Amint vízbe lépünk, azonnal színes kishalak kavargása vesz körül.

Részletek...

Khao Lak Nemzeti Park

Phang Nga tartomány legszebb szárazföldi nemzeti parkja.
Húsz kilométer hosszú homokos-sziklás, pálmafás part határolja. Innen lankás dombokon keresztül emelkedik lágyan a táj a keleti rész impozáns, széles, sziklás platókkal, kiugró csúcsokkal megtűzdelt, sűrű trópusi monszunerdőkkel borított  hegységig.
Folyói vízeséseken, vad, zuhatagos szakaszokon keresztül ömlenek a tengerbe.
Phang Nga tartomány legszebb szárazföldi nemzeti parkja. Pálmafás partok - lankás dombvidék - impozáns, széles, sziklás platókkal, kiugró csúcsokkal megtűzdelt, sűrű trópusi monszunerdőkkel borított hegység.

Dzsungel, hegyek, folyók

Részletek...

Khao Sok Nemzeti Park

Dél-Thaiföld egyik legszebb és érintetlenül megőrzött természeti látványossága a Khao Sok Nemzeti Park. Földünk legősibb esőerdeje borítja. Hatalmas mészkőcsúcsok törnek az ég felé, mély völgyek, csillogó tavak, vadvízű folyók, izgalmas barlangok, változatos vadvilág és még sok minden más, amit meglátogathatunk. Vadvilága változatos, az erdőkben bujkáló szarvasoktól, a tavakban fürdőző elefántokig, Változatos madárvilág, vagy száz halfaj, pillangók.
A Dél-Thaiföld egyik legszebb és érintetlenül megőrzött természeti látványossága a Khao Sok Nemzeti Park, Földünk legősibb esőerdejével, mély völgyeivel,  csillogó tavaival, vadvizű folyóival.

Hegyek, esőerdő, tavak

Részletek...
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
PHUKETI PROGRAMOK
Phuket szigettúra
Hajós kirándulások a szigetvilágban
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
Kaland programok Phuketen
Repülőjegyek
Esti programok Phuketen
PHUKET MAGYARUL
Phuketi magyar transzfer
Phuketi szállások, szállodák
Phuket, Phiphi, Krabi programok
Phuketi magyar idegenvezetés
Küvessen minket a Facebook-on is!