THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Kaland programok Phuketen - tigrisek, mélytengeri horgászat, felfedező búvártúra

Szerencsére nem vagyunk egyformák! De az biztos, hogy pár nap tengerparti zsibbadás után mindenkit elfog a vágy, hogy végre csináljon valamit, amit nem nyugágyon fekve, a tengerparton izzadva kell csinálni és fel is pezsdíti az embert. Megsimogatni egy tigrist - halászni a nyílt tengeren -  lemerülni egy korallzátony színes forgatagába - kötélen siklani a dzsungel fái közt - lesiklani a hegytetőről a tengerpartra - ATV túrázni hegyen-völgyön, mocsarakon keresztül - kipróbálni egy Harley-t a sziget szerpentinjeit. Mindezt persze teljes biztonságban és lehetőleg profi módon dokumentálva…

Tigris! Tigris!

Phuket „legadrenalintermelőbb” szórakozóhelye a Tiger Kingdom. Nincs itt semmi más csak tigrisek, de jó sok és mind „kézzelfogható”! Amint megérkezünk a bejárathoz, összeállítjuk az ízlésünknek megfelelő tigris csomagot. A választék széles, van tigriskölyök, kistigris, normál tirgris és bazi nagy tigris. Ezen kívül kérhetünk profi fotográfust is, mert ő biztosan eszméletlenül jó képeket készít arról, amit elkövetünk a tigrisekkel.
Phuket „legadrenalintermelőbb” szórakozóhelye a Tiger Kingdom. Nincs itt semmi más, csak tigrisek, de jó sok, és mind „kézzelfogható”!

A Tiger Kingdom Phuketen

Részletek...
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
PHUKETI PROGRAMOK
Phuket szigettúra
Hajós kirándulások a szigetvilágban
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
Kaland programok Phuketen
Repülőjegyek
Esti programok Phuketen
PHUKET MAGYARUL
Phuketi magyar transzfer
Phuketi szállások, szállodák
Phuket, Phiphi, Krabi programok
Phuketi magyar idegenvezetés
Küvessen minket a Facebook-on is!

    Phuket: Kalandtúrák, különleges programok

Felfedező búvárprogram

Felfedező búvártúra Phuketen, magyar vezetéssel. A trópusi tengerek szigeteinek tengeralatti világa maga a csoda. Ki ne gondolkodott volna már el azon, milyen is lehet kipróbálni a merülést, persze csak egyszer és teljes biztonságban... Velőnk megteheti, magyarul.

Egy nap a halakkal

A trópusi tengerek szigeteinek tengeralatti világa maga a csoda. Búvárok százezrei látogatnak el ide minden évben, hogy ha csak pár órára is, de részesei lehessenek ennek a világnak. A probléma az, hogy ehhez komoly felkészültség, méregdrága felszerelés és egy kis őrültség is kell.
De... Ki ne gondolkodott volna már el azon, milyen is lehet kipróbálni a merülést, persze csak egyszer és teljes biztonságban...
Részletek...

Tengeri horgászat

A Phuket környéki tengerről, a déli szigetvilág partjairól sok minden elmondható, és az mindenképpen biztos, hogy hal van benne bőven. Az északi szélesség hetedik fokán, a trópusi égöv szívében a tenger élővilága gazdag, millió számra úszkálnak benne a jobbnál jobb fogási lehetőségek.
Remek szórakozás az egész napos vagy éjszakás halvadász kirándulás a tengeren....
A Phuket környéki tengerről, a déli szigetvilág partjairól sok minden elmondható, és az mindenképpen biztos, hogy hal van benne bőven. Remek szórakozás az egész napos vagy éjszakás halvadász kirándulás a tengeren.

Azt eszed, amit fogsz...

Részletek...

Ide jön a következő...

Phuket és környéke számtalan kaland lehetőséget kínál! ATV-túra, siklóernyőzés, vitorlás barangolás, sziklamászás, kerék-páros és motoros túrák, természetjárás, off-road motorozás és autózás, túlélőtúra, horgász-tábor, katonai búvároktatás …
Rengeteg lehetőség van egy kis adrenalin fröccsre…
Mi sorra kipróbáljuk ezeket, a legérdekesebb programokat. Ezért ez az oldal folyamatosan bővül!

Az oldal sohasem lesz kész!


    Ez az oldal sohasem lesz végleges!

Rafting és egyebek

Rafting programunk több mint egyszerű rafting. Tartalmaz ATV, Flying fox, gyalogos és elefántos dzsungel túrát, elefánt és majom show-t is. Megmutatunk egy igazi trópusi ültetvényt és egy nyüzsgő helyi piacot, Végül meglátogatjuk a majmokkal fűszerezett Barlang Templomot is. Igazi, egész napos, tömény adrenalin programot kínálunk.
A Phuket környéki tengerről, a déli szigetvilág partjairól sok minden elmondható, és az mindenképpen biztos, hogy hal van benne bőven. Remek szórakozás az egész napos vagy éjszakás halvadász kirándulás a tengeren.

Adrenalin program

Részletek...

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK