THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

DSD Felfedező búvárkaland kezdőknek   

A trópusi tengerek szigeteinek tengeralatti világa maga a csoda. Ki ne gondolkodott volna már el azon, milyen is lehet kipróbálni a merülést, persze csak egyszer és teljes biztonságban? Az ő számukra ajánljuk az egy napos búvártúrát, ami a legszebb és legbiztonságosabb helyekre visz el, ahol biztonságosan lehet belekóstolni a tengeri merülés élményeibe.

        A vízivilág csodái, ahogy a búvárok látják...       
A trópusi tengerek szigeteinek tengeralatti világa maga a csoda. Búvárok százezrei látogatnak el ide minden évben, hogy ha csak pár napra is, de részesei lehessenek ennek a világnak. A probléma az, hogy ehhez komoly felkészültség, méregdrága felszerelés és egy kis õrültség is kell. De... Ki ne gondolkodott volna már el azon, milyen is lehet kipróbálni a merülést, persze csak egyszer és teljes biztonságban? Az ő számukra dolgozták ki a DSD (Discovery SCUBA Diving) rendszert. Az egy napos búvártúra, ami a legszebb és legbiztonságosabb helyekre visz el, ahol a víz nem mélyebb, mint 5 méter, de a vízalatti világ csodálatos. Itt biztonságosan lehet belekóstolni a tengeri merülés élményeibe.

A DSD-túra során mindenki kap alapkiképzést és megtanulja az alapfogásokat, amik nagyon egyszerűek. A merülések biztonságosak, hiszen minden érdeklődőt a saját merülésvezetője viszi le, kíséri végig, figyeli mozgását, reakcióit. Ha bármilyen problémát észlel azonnal intézkedik, és 5 másodperc múlva a kedves próbabúvár már a víz felett, szabad levegőn találja magát. De ilyen probéma nem szokott előfordulni. Annál inkább olyan, hogy úgy kell őt kituszkolni a víz alól.

Néhány kép a felszín alól

        1 napos búvárkaland programunk       
A DSD-túrák során egy sekélyvizű öblöt és egy korallzátonyt szoktunk kiválasztani merülésre, mert ezek élővilága teljesen eltér egymástól. Két csoda egy napon...
Kora reggel indulunk a szállodából a kikötőbe. Itt búvárhajónkra szállunk és elindulunk délelőtti merülőhelyünk felé. Az út során merülésvezetőnk megismerteti Önt az alapszabályokkal, a merülőkészülék használatával, és begyakorolja Önnel kezelésének nagyon egyszerű szabályait. A merülőhelyre érve kézen fogja Önt és leviszi a vízalatti csodavilágba. Ez egy páros merülés: csak Ön, a merülésvezető és a csoda van jelen. A délelőtti merülés után továbbindulunk a délutáni helyszínre, út közben megebédelünk a hajón. Délután a program ugyanaz, mint délelőtt. Levisszük Önt a második merülésre. Ha megragadta Önt a vízalatti világ, amit odalent látott, lehetősége van még egy további merülést kérni, persze csak akkor, ha a merülésvezető is úgy látja, megteheti. Késő délután indulunk vissza Phuketre. Félősebb hozzátartózói számára is remek szórakozás ez a nap. Ha nem akarnak merülni, a kirándulás remek fürdőzési, napozási, sznorkelezési lehetőséget biztosít a merülőhelyek sekély öbleiben, korallzátonyai között.
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK