THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Raya Yai és a Korall sziget

Phukettől délkeletre, a tenger közepén fekszik a Raya szigetcsoport. Nagyobbik szigete Raya Yai az északibb. Innen 10 kilométerrel délre található Raya Noi. Phukettől való távolságuknak köszönhetően, a szigetek, a gyönyörű öblök és a környező korallzátonyok megmaradtak természetes állapotukban. Tőlük keletre fekszik Koh Hae, a Korall sziget.

        A Raya Yai és a Korall sziget        
Phuket legdélibb pontjától, a Phanwa foktól délkeletre 12 kilométerre a tengerben fekszik a Raya (Racsa) szigetcsoport. Nagyobbik szigete Raya Yai (nagy Racsa) az északibb. Innen 10 kilométerrel délre található Raya Noi (kis Racsa). Phukettől való távolságuknak köszönhetően a szigetek, a gyönyörű öblök,  és a környező korallzátonyok megmaradtak természetes állapotukban. Ezek a szigetek Phuket legcsendesebb, legzavartalanabb pihenést biztosító részei. A pálmafákkal és elbűvölő sziklaformációkkal övezett öblök remek napozó- és pihenőhelyek. A tengerpartok kristálytiszta, lassan mélyülő vizei, a parttól csak kis távolságra húzódó korallzátonyai sznorkelezésre kíválóan alkalmasak.  A szigetek erdei ösvényei, pálmaligetei, kiugró sziklafokokon kialakított kilátói remek lehetőséget biztosítanak a természet kedvelőinek egy kellemes barangolásra, felfedezésre. A partoktól kicsit távolabb, a mélyebb tenger Thaiföld legszebb merülőhelyeinek ad otthont, ezért Raya az egyik legkedveltebb búvárközpont is Thaiföldön.
A Raya szigetektől keletre fekszik Koh Hae, a Korall sziget. Ugyanazt modhatjuk el róla, mint a Raya szigetekről, csak a környék még csendesebb, festőibb, és a sziget is nagyobb, ezért sokkal több látnivaló is van rajta és körülötte a korallzátonyokon. De ugyanolyan gyönyörű, mint testvér szigetei.

        Raya Yai és a Korall sziget kirándulásunk       
A meglátogatott szigetek képei
Korai reggeli után busszal indulunk Phuket déli csücskébe, a Rawai kikötőbe. Hajóra szállunk, és megkezdjük utunkat dél felé, Raya Yai szigetére. Itt töltjük a délelőttöt majd tovább indulunk a Korall szigetre. Késő délutánig maradunk, majd visszatérünk a szállodába. Kirándulásunk állomásai: Raya Yai sziget: Kon Kae beach - hajótúra és sznorkelezés a Ter öbölben - Siam vagy Patok beach (az időjárástól és a dagálytól függően), Korall sziget: Ebéd egy helyi étteremben - fürdés, napozás, sznorkelezés a Paradicsomban, majd indulás vissza Phuketre.
Amikor elkészítjük programleírásainkat, részletesen ismertetjük az általunk felkeresett helyeket, látványosságokat. Azonban, ennél a kirándulásnál ez nem működik. DE, megmutatunk néhány öblöt, fantasztikus természeti részletet és egyebeket.
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK