THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Phuket esti - éjszakai szórakoztató programjai

Phuketen a nap este kezdődik igazán!  Ahogy leszáll a trópusi éjszaka, megmozdul a napközben lustán pihenő sziget, sorra nyitnak a tenger minden kincsét és a thai konyha különleges ételeit kínáló éttermek, szórakoztató központok, diszkók, bárok és az üdülőhelyek éjszakai szórakoztató negyedei. A forgalmas utcák szélét ellepik a street food standok, jégbehűtött gyümölcsöket és italokat kínáló motoros taligák, ajándék árusok. Ekkor kezdődnek az esti kulturális parkok, kabarék, thaibox gálák műsorai is.

FANTASEA

Thaiföld, de talán Délkelet-Ázsia legismertebb esti szórakoztató parkja. Ez a leghíresebb Phuket-i, teljes estés szórakoztató program.
Ahogy a késő délután átadja helyét az estének, úgy ragyognak fel a park fényei. A fák ágai közt megbújó fényfüzérek szikrázása, az épületekből kiszűrődő, színes fényfoltok, a gázfáklyák lobogása, a kandelláberek fénygömbjei, a kis bárok asztalainak gyertyafényei, az Elefántpalota homlokzatára vetített fényjáték...
Thaiföld, de talán Délkelet-Ázsia legismertebb esti szórakoztató parkja. Ez a leghíresebb Phuket-i, teljes estés szórakoztató program. Kulturális téma park, vacsora, fantasztikus show műsor.

Kihagyhatatlan...

Részletek...

    Phuket: Javasolt Esti Programok   

SIAM NIRAMIT

Thaiföld legmagasabb színvonalú esti szórakoztató műsora. Több, egymásra épülő témát kínál. A skanzenben a  tájegységek jellemző kultúráját, dalait, táncait, ételeit ismerhetjük meg.

Történelem és művészet

Thaiföld legmagasabb színvonalú esti szórakoztató műsora. Több, egymásra épülő témát kínál. A skanzenben a  tájegységek jellemző kultúráját, dalait, táncait, táncait, ételeit ismerhetjük meg.

Az est fénypontja a show-műsor. Fantasztikus díszletek, kosztümök, fények és 8 remek szín, amelyek Thaiföld történelmének elemeit mutatják be.
Részletek...

SIMON CABARET

Hát igen... Ez a programajánlatunk a legmegosztóbb mind között.  Ázsia azonban más, soha nem veszítette el a toleranciáját azokkal szemben, akik valahol a tisztán férfi és a tisztán nő között helyezkednek el.

Az ő különleges tehetségükre épül a Simon Cabaret műsora, ami egy hagyományos francia „Cabaret”.
Hát igen... Ez a programajánlatunk a legmegosztóbb mind között.  Ázsia azonban más, soha nem veszítette el a toleranciáját azokkal szemben, akik valahol a tisztán férfi és a tiszán nő között helyezkednek el. Az ő különleges tehetségükre épül a Simon Cabaret műsora, ami egy hagyományos francia „Cabaret”.

Szuperkabaré velük...

Részletek...
Phuketen a nap este kezdődik!  Esti programok magyarul. Fantasea, Siam niramit, Simon Cabaret, vacsora programok.

    Ez az oldal sem lesz sohasem végleges!       

Ide jön a következő...

Phuket selymes éjszakái számtalan szórakozási és kalandlehetőséget kínálnak!

Ráadásul, napról-napra nyílnak újabb kabarék, diszkók, műsoros szórakoztató helyek, különleges éttermek, egyebek.
Mi sorra kipróbáljuk ezeket, a legérdekesebb, legjobb ajánlatokat, lehetőségeket, és amit meg-látogatásra érdemesnek találunk, felvesszük javaslataink közé.
Ezért ez az oldal folyamatosan bővül!

Az oldal sohasem lesz kész!

Thaiföldi utazás, üdülés, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkok, Ayudthaya, Kwai folyó völgye
Bangkoki magyar idegenvezetés
Repülőjegyek
Esti programok Bangkokban
PHUKET MAGYARUL
Phuketi magyar transzfer
Phuketi szállások, szállodák
Phuket, Phiphi, Krabi programok
Phuketi magyar idegenvezetés
Különleges programok
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK