THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

SIMON CABARET - Transzvesztita show, fantasztikus tehetségű művészekkel

Nyugati kultúránk tökéletesen kirekesztő, mindennel szemben, ami kicsit más, mint a társadalmi elvárások. Ázsia azonban más, soha nem veszítette el a toleranciáját azokkal szemben, akik valahol a tisztán férfi és a tisztán nő között helyezkednek el. Sőt, megbecsült helyük van a társadalomban. Az ő különleges művészi tehetségükre épül a Simon Cabaret műsora, ami egy hagyományos francia „Cabaret”.
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

        Egy este egy másik világban...       
Hát igen... Ez a programajánlatunk a legmegosztóbb mind között. Vendégeink nagy része azonnal, kerekperec kijelenti,hogy: „Ő aztán nem. Ilyen fertőt ő soha...” Érdekes, hogy legtöbbjük aztán, négyszemközt elmondja: „Izé... Nagyon szeretném megnézni, de az asszony..., szóval, ne tudjon róla...” Hiába, Ázsiában a legjobb nők mindig férfiak.... Ez a hozzáállás teljesen érthető. Nyugati kultúránk tökéletesen kirekesztő, mindennel szemben, ami kicsit más, mint a társadalmi elvárások. Ázsia azonban más, soha nem veszítette el a toleranciáját azokkal szemben, akik valahol a tisztán férfi és a tisztán nő között helyezkednek el. Sőt, megbecsült helyük van a társadalomban. Különleges érzékenységük, odaadásuk miatt a karitatív és egészségügyi szektorban, az alkotó és előadóművészetekben a legmegbecsültebb helyet foglalják el.

Az ő különleges tehetségükre épül a Simon Cabaret műsora, ami egy hagyományos francia „Cabaret”. Színvonala páratlan, kenterbe veri a Folies Bergère és a Moulin Rouge műsorát. A show tíz remek táncképben mutatja be a kabaré világának legjobb jeleneteit (Aresaan... Barbie girl... Brasil... Burlesque...  Chinese... India... Korea... Mei Hua... One man one woman...
Simon)

Néhány részlet a táncképekről


Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK