THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

SIAM NIRAMIT  A legmagasabb színvonalú esti kultúrális show program Phuketen

A Siam Niramit Thaiföld egyik leghíresebb és legmagasabb színvonalú esti szórakoztató műsorává vált. Előadásai Bangkokban és Phuketen tekinthetők meg. Mint minden esti szórakoztató park, a Siam Niramit is több, egymásra épülő témát kínál. Az első a skanzen, a következő lépés a vacsora, az est fénypontja pedig a történelmi show. Fantasztikus díszletek, kosztümök, fények és 8 remek szín, amelyek Thaiföld történelmének, kultúrájának elemeit mutatják be.
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

        Kihagyhatatlan Esti Program Phuketen       
1991-es megnyitása óta, a Siam Niramit Thaiföld egyik leghíresebb és legmagasabb színvonalú esti szórakoztató műsorává vált. Előadásai Bangkokban és Phuketen tekinthetők meg. Mint minden esti szórakoztató park, a Siam Niramit is több, egymásra épülő témát kínál. Az első a skanzen. Itt Thaiföld négy fő tájegységének jellemző építészetét, hagyományos kultúráját, népművészetét,  táncait, dalait, ételeit ismerhetjük meg. Remek szórakozás a szabadtéri színpadok zenés-táncos bemutatója. Ez a kora esti barangolás remekül előkészíti a következő lépést, a vacsora elfogyasztását. Széles választékból, „all you can eat” módon válogathatunk. Az est fénypontja a történelmi show. Fantasztikus díszletek, kosztümök, fények és 8 remek szín, amelyek Thaiföld történelmének, kultúrájának elemeit mutatják be.
Az első rész a tájegységek történelme (The North - Ancient Kingdom of Lanna... The South Seas - Traders form Everywhere... Issan, The North-East - Legacy of Khmer Civilization... The Central Plains - Ayutthaya the Mighty Capital...). A második rész a buddhista hitvilág három fő elemét mutatja be (The Fiery Hell... The Mythical Forrest of Himapaan... The Blissful Heaven...). Az előadás zárószíne egy kavargó forgatag ami Thaiföld leghíresebb hagyományos ünnepeit, fesztiváljait mutatja be (Journey Though Joyous Festivals...).

Néhány fotó étvágyerjesztőnek


Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK