THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

FANTASEA!  A legfantasztikusabb esti show program Phuketen.

Thaiföld, de talán Délkelet-Ázsia legismertebb esti szórakoztató parkja, a leghíresebb Phuket-i, teljes estés szórakoztató program a Fantasea. Programjainak, látnivalóinak leírása szinte lehetetlen, ezért csak néhány témát szeretnénk megemlíteni. Ahogy a késő délután átadja helyét az estének, úgy ragyognak fel a park fényei. A fák ágai közt megbújó fényfüzérek szikrázása, az épületekből kiszűrődő, színes fényfoltok, a gázfáklyák lobogása,…
Phuket üdülés, nyaralás, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
PHUKETI PROGRAMOK
Nemzeti parkok - Khao Sok - Khao Lak
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

        Leírhatatlan és Kihagyhatatlan Esti Program Phuketen       
A mai estén Thaiföld, de talán Délkelet-Ázsia legismertebb esti szórakoztató parkjába visszük el Önt. Ez a leghíresebb Phuket-i, teljes estés szórakoztató program. Megnyitása óta a Fantasea látogatók millióit fogadta. Programjainak, látnivalóinak leírása szinte lehetetlen, ezért csak néhány témát szeretnénk megemlíteni.
Ahogy a késő délután átadja helyét az estének, úgy ragyognak fel a park fényei. A fák ágai közt megbújó fényfüzérek szikrázása, az épületekből kiszűrődő, színes fényfoltok, a gázfáklyák lobogása, a kandeláberek fénygömbjei, a kis bárok asztalainak gyertyafényei, az Elefántpalota homlokzatára vetített fényjáték, az arany és a színes falfestmények csillogása örök élmény marad.
Az este fénypontja a show műsor az Elefántpalotában. Már a bejáratnál meglepetés fogad. A thai és indiai mitológia rémisztő jelmezeibe öltözött alakjaival, elefántbébikkel és kölyöktigrisekkel fényképezkedhetünk.
Helyünket elfoglalva megkezdődik a műsor. Van úgy, hogy egyszerre egy tucat elefánt is szerepel a hatalmas színpadon, van úgy, hogy körülöttünk, mellettünk vonulnak fel a színpadra a tűztáncosok, és egyszer csak felettünk jelennek meg a foszforeszkáló fényekbe öltözött légtornászok. 
Néhány fotó étvágyerjesztőnek


Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK