THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Szállások Phuketen: vendégszoba, apartman, szálloda

Mi már itt vagyunk otthon… Ezért pontosan ismerjük Phuketet és a környező csodálatos szigetvilágot. De, ami a legfontosabb, a szállás lehetőségeket is! Nem mindegy, hogy mikor, hova és mennyiért foglal szállást. A szállodai honlapok, a foglaló rendszerek leírásai is azért készülnek, hogy eladják a helyet, ezért biztosan nem tájékoztatnak az esetleges problémákról. Mi azonban itt élünk, ezért ismerjük a lehetséges szállásokat. Trusted Hotel Partners programunk pontosan követi a szállásokat.
Thaiföldi utazás, üdülés, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkok, Ayudthaya, Kwai folyó völgye
Bangkoki magyar idegenvezetés
Repülőjegyek
Esti programok Bangkokban
PHUKET MAGYARUL
Phuketi magyar transzfer
Phuketi szállások, szállodák
Phuket, Phiphi, Krabi programok
Phuketi magyar idegenvezetés
Különleges programok
Küvessen minket a Facebook-on is!
Phuket térképe. Látványosságok, kilátók, nemzeti parkok, programok magyar idegenvezetéssel.
Mikor érdemes Phuketre jönni…

Szinte egész évben! Az ország nedves trópusi, az északi monszun övezetben fekszik, közel az egyenlítőhöz. Ezért éghajlatára az egész évi egyenletes trópusi forróság jellemző, amit évente kétszer (tavasszal és ősszel) szakít meg a monszun időszak.  Az esőzés általában rövid, kiadós formában jelentkezik.  június és augusztus között van a legmelegebb, míg a novembertől márciusig tartó időszakra sokat szelídül a Thaiföld nedves trópusi éghajlatára jellemző meleg és magas páratartalom.

Phuketen június elejétől (a tavaszi monszun után) szeptemberig váratlan, gyors és rövid idejű esők, záporok lehetnek, de ez inkább csak kényelmesebbé teszi az utazást, mert a természet felfrissül, a hőmérséklet csökken.

A téli hónapokban fúj a nyugati monszun, amit Thaiföld felfog, így a tükörsima Andaman tenger felejthetetlen élményt nyújt. November közepétől július közepéig tart a nyugati parti főszezon. A sziget teljes hosszában húzódó öblökre épülő „nyár a télben” üdülőhelyek közül mindenki találha magának és a pénztárcájának megfelelőt.

A tömegturizmus centrumától, Patong beach-től északra haladva a természet egyre szépül, az ölök nagysága is fokozatosan csökken, ezért a tömeg is. Az árak viszont emelkednek egészen a sziget északi csúcsáig, ahol akár már 210.000 THb-tül is kapunk szállást éjszakánként.

Patongtól délfelé haladva, a minőség zökken egyet, majd visszatér Kata és Kata Noi remek öbleinél. A sziget déli vénén Nai Harn inkább falusi jellegű villás bungalós telepe nyújt remek családi nyaralási lehetőségeket. Ebben az irányban haladva az árak ismét csökkennek.

A nyári hónapokra a szél megfordul és a hullámzás felerősödik. Ez az időszak a tenger szerelmeseinek kedvez. A vitorlázás a világ legszebb vitorlás vidékén, az Andaman tengeren; szörfözés a partra felfutó hosszan gördülő hullámokon, a különleges kirándulások a környék természeti parkjaiban, csodálatos helyvidékén ilyenkor a legkellemesebbek. Ez az időszak a keleti part időszaka. Pak Lok, Cape Phnwa, Koh Sire Phuket legszebb és legháborítatlanabb részei.