THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

NIRVANA INN  - Patong Beach: Csendes környezet, olasz házikoszt

A Nirvana InnAz európai, modern stílusban épült szálloda minden olyan szolgáltatással rendelkezik, ami a tengerparti nyaralást és a kirándulásokat kedvelő utasoknak szükséges lehet. Árfekvése is alacsony.
Thaiföldi utazás, üdülés, program - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
BANGKOK MAGYARUL
PHUKET MAGYARUL
Küvessen minket a Facebook-on is!

        Kellemes szálloda a Srinakarin úton       
A Nirvana Inn Patong Beach déli részén, a Patong Beach-et Karon beach-el összekötő Srinakarin Road egy csendes mellékutcájában található. A beac gyalog kicsit messze van, ezért azoknak ajánljuk ezt a hotelt, akik  hosszabb távra jönnek, vagy amúgy is szeretnék bejárni Phuket-et önállóan, és motort vagy autót bérelnek.

Az európai, modern stílusban épült szálloda minden olyan szolgáltatással rendelkezik, ami a tengerparti nyaralást és a kirándulásokat kedvelő utasoknak szükséges lehet. Árfekvése is alacsony.

Fekvése miatt a szálloda csendes, de minden Patong Beach-i látványosság könnyen elérhető. Néhány perces sétával (A Srinakarin úton északnak fordulva érjük el a tengerpartra vezető utat. Erről nyílik az új szórakoztató negyed főutcája és a tengerparttal párhuzamos másod főutca. Ezen észak felé Patong leghíresebb esti-éjszakai szórakoztató negyedét, a Bangla Road-ot találjuk. A  főutca két oldalán  hosszú kiló métereken át sorakoznak az éttermek, bárok, üzletek, bevásárló és szórakoztató központok.

A szálloda fő attrakciója Michele az olasz tulajdonos. Igazi kedves, nyílt szívű olasz, aki remekül főz! Ha igazi olasz házikosztra vágyik, csak szóljon neki…

        Szállodai szolgáltatások, szobák       


 
Szobaválaszték

    
    superior room
         deluxe room
       
Medencék


     Panorámás tetőterasz medence
    

  
Éttermek, bárok

     Hotel éttermek
          Szállodai étterem
Rekreáció, szórakozás

    
     Internet arok