THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

BANGKOK  - Különleges kiscsoportos Városnéző Túra Magyarul

Programunk tartalmazza a legfőbb Bangkok-i alap látnivalókat, és néhány különleges helyet: Tien Fa templom, China Town, Virágpiac, Yaowarat road, Wat Pho, Smaragd Buddha Templom, Királyi Palota. Ennél több tényleg nem fér bele az egy napos programba Bangkokban...
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!
Bangkok magyarul: Bangkok, az Angyalok Városa: A Királyi Palota, a Smaragd Buddha Temploma, Wat Pho, az Aranyhegy, az alkonyi fényben fürdő Wat Arun, az éjszakai Bangkok nyüzsgése, a környező városok és látványosságok, Ayudhaya, a Bang Pa In, az úszópiac forgataga, Kanchanaburi tájai és a Kwai folyó hídja magyar idegenvezetéssel.

        Bangkoki barangolások - Kölönleges városnéző Túra       
Néhány fotó Bangkokról, túránk útvonalán
Programunk tartalmazza a legfőbb Bangkok-i alap látnivalókat, és néhány különleges helyet! A  China Town-t és a virágpiacot is. Ennél több tényleg nem fér bele az egy napos programba Bangkok -ban...

Ennél több látnivalót egy napos programba nem szabad beletenni, mert ez így is nagyon megerőltető lehet. A 8-10 templomot, látványosságot is egybezsúfoló programok után, utasaink egyöntetű véleménye alapján nem marad más, mint a hírhedt „templom mérgezés”. Emlékszünk ugyan arra, hogy bizonnyal jártunk ott, de, hogy mit láttunk, arra már nem. 

Ha túlerőltetjük a programot, nem marad meg más emlék Bangkok csodálatos városáról, csak a fáradtság. Ez pedig, szerintünk nem lehet cél. (Nálunk például a csónakázás a program közepén, kimondottan a templom mérgezés ellen van beépítve.)

        Bangkok - Különleges városnéző túra       
Túránk állomásai: Az arany Buddha (Wat Traimit)-- Tien Fa Templom - Yaowarat Road - Kinai piac - Virágpiac - A fekvő Buddha Temploma (Wat Pho) - a Smaragd Buddha Temploma és a Királyi Palota (Wat Phra Keow & Grand Pallace.)
templom -

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Wat Pho


Első megállónk a Wat Pho, ahol találkozhatunk a hatalmas. 46 méter hosszú fekvő Buddhával,
megismerkedhetünk a masszázs tanítás alapjaival, valamint végig sétálhatunk a 91 kisebb chedi, vagyis síremlék, valamint a 4 nagy, királyi chedi között.

Wat Traimit


túránk nem lenne teljes a másik, nagyon híres arany Buddha szobor megtekintése nélkül, így a Wat Traimit a délutáni városnézésünk utolsó állomása.
Itt található a híres Arany Buddha szobra. Kedvcsinálóként a méretei: 5,5 tonna, 3.91 méter magas, 18 karátos arany, az értéke kb: 250 millió dollár. A haját és a tetején található fejdíszt pedig 46 kg 99%-os aranyból készíttette IX. Rama király.

Wat Phra Keow - Grand Palace


A Királyi palota, és annak templom együttese, Bangkok igazi jelképe.

Itt láthatjuk a híres Smaragd  Buddha szobrát a Wat Phra Keow-ban.  A Smaragd  Buddha a thaiok legfontosabb relikviája, olyannyira, hogy  a legenda úgy tartja, hogy ha a szobor kikerül a templomból, a monarchiának vége szakad. Túránk során a Királyi palota épületei között is végigsétálunk, megtekintjük a palota történetét bemutató kiállítást, valamint a látogatás végén a Sirikit Királynő által létrehozott textil múzeumban hűsölünk kicsit.

Tien Fa Fondation


A Wat Tien Fa gyökeresen eltér „szokásos” thai stílusú buddhista templomoktól. Ez egy kínai buddhista iskolára épülő templom, amit a kínai negyed lakosai számára emeltek a huszadik század elején. Építészete, csodálatos faragványai, szobrai mind a tradicionális kínai gondolkodás, művészet és életfelfogás példái. Megfigyelhetjük a betérő hívek mindennapi vallási és áldozási gyakorlatát.

A kínai negyed


Amikor I. Rama király áthelyezte az ország fővárosát mai helyére, az új palota helyén lakó kínai közösségnek is délebbre kellett költöznie. Az új helyszín a kínai közösség nyüzsgő székhelyévé vált. Megszületett a világ egyik legidősebb kínai negyede.

A kínai negyed Bangkok egyik legkülönösebb és legizgalmasabb turista látványosságává vált.

Virágpiac


Ez Bangkok legnagyobb, a nap huszonnégy órájában nyitva tartó, nagy és kiskereskedelmi friss virág piaca. Minden fajta virág és dísznövény megtalálható itt, amit Thaiföld trópusi földje csak teremni képes. Vágott és cserepes virágok, virágot vagy ehető gyümölcsöt termő cserjék, szobanövények. Lehetetlen előre leírni azt a szín, forma és illat kavalkádot, amivel itt találkozunk.