THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

BANGKOK  - Damnoan Saduak úszópiac  - privát program idegenvezetéssel

1 napos privát program idegenvezetéssel a Damnoen Saduak úszópiac és a Mae Klong vidék izgalmas helyszíneire. Vasútpiac, orchidea farm, kókusz ültetvény, elefánt tábor, tigris zoo.  És ami a legfontosabb: A Damnoen Saduak úszópiac nyüzsgő világa.
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!
Bangkok magyarul: A Damnoen Saduak úszópiac és a Mae Klong deltavidékelota, a Smaragd Buddha Temploma, Wat Pho, az Aranyhegy, az alkonyi fényben fürdő Wat Arun, az éjszakai Bangkok nyüzsgése, a környező városok és látványosságok, Ayudhaya, a Bang Pa In, az úszópiac forgataga, Kanchanaburi tájai és a Kwai folyó hídja magyar idegenvezetéssel.

        Bangkoki barangolások - Damnoen Saduak úszópiac - privát program       
Néhány fotó túránk útvonalán
Természetesen Bangkokon kívül is van élet, de még milyen! Barangolásunk uticélja a híres úszópiac Damnoen Saduak kerületben, Ratchaburi tarománynan a a Mae Klong folyó, csatornákkal szabdalt deltavidékén.

A távolság 80 km Bankoktól, de az nem baj. Utunk során nagyon izgalmas vidéken haladunk át és jó pár látnivalónál meg is állunk út közben.

Mivel ez egy privát barangolsás, csak annyi a megkötés, hogy késő délutánra visszaérjünk Bangkokba. A többi csak tőlünk függ. Addíg maradunk egy helyen, ameddíg csak akarunk.


        Damnoen Saduak úszópiac és a Mae Klong vidék - privát túra             
Túránk állomásai: Mae Klong vasútpiac - orchidea farm - kókusz ültetvény - elefánt tábor - Damnoen Saduak úszópiac - tigris zoo


Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Mae Klong vasútpiac


Érdekessége, hogy a helyi árusok, hogy pénzt spóroljanak, a vasúti síneken árulják petyerkáikat.

Amikor éppen jön a vonat, jól összehangolt, ügyes mozdulatokkal, és pillanatok alatt összekapják standjukat, majd mikor a vonat elhaladt, minden visszaáll az eredeti kerékvágásba.

Orchideák és kókuszok


A vasúti piac után utunkat folytatva, tübb helyen is megállunk egy kis élvezkedésre. 

Az első egy orchidea farm állunk meg, ahol több száz fajta orchideával találkozhatunk.

Következó állomusunk egy kókusz farm,  ahol megmutatjuk, hogyan is használják fel a kókuszdió és a kókuszpálma minden egyes darabját a vidéki thai háztartásokban.

Damnoen Saduak úszópiac


Az úszópiac látogatása egyénileg történik, érkezésünkkor csónakba ülünk és autentikusan körbenézünk a csatornán csónakázva, majd lesz szabd program a vásárlásra is.

Thai kézműves termékektől kezdve a tucatkacat és gagyiguccsi termékeken keresztül, itt mindent megtalálunk.  A neten képek százezrei próbűljűl jól-rosszil bemutatni az úszópiac életének pillanatait. De ez egy eleve hamvába holt vállalkozás! hogyn is lehetne egy pillanatképen bemutatni ezt a folyamatosan nyüzsgő és pillanatról-pillanatra változó színes kavalkásot? 

Vinamnek Palace


Mialatt keresztül utazunk a városon, hogy elérjük városlátogatásunk első megállóját, idegenvezetőnk mesél  Thaiföldről, röviden a thaiok történelméről, kultúrájukról, a monarchiáról, hogy a nap további látnivalóit jobban megértsük.

Tigris zooMiután kivásároltuk magunkat, elindulunk visszafele Bangkokba.

Útközben pedig megállunk egy tigris farmon, ahol lehetőséget kapunk, hogy baby tigrist cumisüvegből, agy nagy tigrist kézből, na jó nem a saját kezünkkel, hanem friss hússal etethessünk, simogassunk.

Elefánt tábor


Az elefánt táborból mahoutunk (elefántunk gazdája) vezetésével elindulunk a dzsungelbe.

Keskeny erdei ösvényeken elefántolunk végig, átkelünk egy folyón is, jó nagy kört teszübk a vidéken.