THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

BANGKOK  - kiscsoportos - nagy városnéző túra magyarul

Bangkok, az Angyalok Városa a legkedveltebb úticél Thaiföldön, és ez nem véletlen… A Királyi Palota, a Smaragd Buddha Temploma, Wat Pho... Nagy Bangkok -i Városnéző Programunk tartalmazza a legfőbb Bangkok-i alap látnivalókat, ami egy napos programba józanésszel belefér.
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!
Bangkok magyarul: Bangkok, az Angyalok Városa: A Királyi Palota, a Smaragd Buddha Temploma, Wat Pho, az Aranyhegy, az alkonyi fényben fürdő Wat Arun, az éjszakai Bangkok nyüzsgése, a környező városok és látványosságok, Ayudhaya, a Bang Pa In, az úszópiac forgataga, Kanchanaburi tájai és a Kwai folyó hídja magyar idegenvezetéssel.

        Bangkoki barangolások - Nagy városnéző túra       
Néhány fotó Bangkokról, túránk útvonalán
Programunk tartalmazza a legfőbb Bangkok-i alap látnivalókat, ami egy napos programba józanésszel belefér.

Ennél több látnivalót egy napos programba nem szabad beletenni, mert ez így is nagyon megerőltető lehet. A 8-10 templomot, látványosságot is egybezsúfoló programok után, utasaink egyöntetű véleménye alapján nem marad más, mint a hírhedt „templom mérgezés”. Emlékszünk ugyan arra, hogy bizonnyal jártunk ott, de, hogy mit láttunk, arra már nem. 

Ha túlerőltetjük a programot, nem marad meg más emlék Bangkok csodálatos városáról, csak a fáradtság. Ez pedig, szerintünk nem lehet cél. (Nálunk például a csónakázás a program közepén, kimondottan a templom mérgezés ellen van beépítve.)

        Bangkok - Nagy városnéző túra       
Túránk állomásai: Az arany buddha (Wat Traimit)- A fekvő Buddha Temploma (Wat Pho) - A Smaragd Buddha Temploma és a Királyi Palota (Wat Phra Keow & Grand Pallace) - Hajókázás a viziváros csatornáin (Thonburi Canals) - Wat Prayurawongsawas Worawihan (Teknőc Templom)

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Wat Pho


A Wat Pho, Bangkok egyik leghíresebb temploma.

Itt találkozhatunk a hatalmas. 46 méter hosszú fekvő Buddhával,
megismerkedhetünk a masszázs tanítás alapjaival, valamint végig sétálhatunk a 91 kisebb chedi, vagyis síremlék, valamint a 4 nagy, királyi chedi között.

Wat Arun


Wat Arun - a hajnal temploma. A Chao Phraya folyó bal oldalán Thonburiban található.

Thornburi eredetileg különálló település volt, és Bangkok előtt ide tervezték újjáépíteni a királyság fővárosát, ma viszont már Krung Thep, vagyis a Thaiok fővárosának szerves része.

Itt található a híres Wat Arun, vagyis a hajnal Temploma, amely Bankgok egyik jelképe.

Vinamnek Palace


Mialatt keresztül utazunk a városon, hogy elérjük városlátogatásunk első megállóját, idegenvezetőnk mesél  Thaiföldről, röviden a thaiok történelméről, kultúrájukról, a monarchiáról, hogy a nap további látnivalóit jobban megértsük.

Wat Prayun


A Teknőc templomban, van Chedi, meditációs terem, könyvtár, disz terem.  Van azonban jó pár látnivaló, ami a templomot különleges hellyé teszi. A 80 méter átmérőjű, 18 szatelit chedivel körített Nagy Chedi, egy különös történetű, ősi fegyvereket formázó vaskerítés, szent Buddha relikviákat és gyönyörű művészeti tárgyakat tartalmazó múzeum, a teknőc hegy és egy fantasztikus mesterséges tó, ami az ázsiai kertépítés remeke.

Wat Phra Keow - Grand Palace


A Királyi palota, és annak templom együttese, Bangkok igazi jelképe.

Itt láthatjuk a híres Smaragd  Buddha szobrát a Wat Phra Keow-ban.  A Smaragd  Buddha a thaiok legfontosabb relikviája, olyannyira, hogy  a legenda úgy tartja, hogy ha a szobor kikerül a templomból, a monarchiának vége szakad. Túránk során a Királyi palota épületei között is végigsétálunk, megtekintjük a palota történetét bemutató kiállítást, valamint a látogatás végén a Sirikit Királynő által létrehozott textil múzeumban hűsölünk kicsit.

Thonburi csatornái


A Királyi palota után közel egy órás csónakázás következik Bangkok vizi városrészében, Thonburi érdekes  és  nyözsgő csatornákon.

Hegyes orrú thai csónakkal megyünk, amelyet kiszuperált teherautó motor hajt, néha félelmetes sebességgel.

Wat Pho

Wat Traimit


Túránk első állomása  a Wat Traimit

Itt található a híres Arany Buddha szobra. Kedvcsinálóként a méretei: 5,5 tonna, 3.91 méter magas, 18 karátos arany, az értéke kb: 250 millió dollár. A haját és a tetején található fejdíszt pedig 46 kg 99%-os aranyból készíttette IX. Rama király.