THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

BANGKOK  - A Kwai golyó völgye  - privát program idegenvezetéssel

1 napos privát program idegenvezetéssel a a Kwai folyó völgyébe. Híd a Kwai folyón, a hárorús múzeum és temető, vonattal a halál vasótján, bamnusztutajjal a Kwai folyón, a legnaygyobb csepkőbarlang Kancganaburiban.
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!
Bangkok magyarul: A Kwai folyó hígja

        Kanchanaburi barangolások - A Kwai folyó völgye - privát program       
Néhány fotó túránk útvonalán
A Híd a Kwai folyón című filmről biztosan sokan hallottak, ha mást nem is, a füttyszó dallamot biztosan mindenki ismeri, viszont kevesebben tudják, hogy a film története Thaiföldön játszódik. Kanchanaburiban, egy nagyon izgalmas és gyönyörű vidéken. Kirándulásunk ide visz el, és sokkal többet mutat meg a Kwai folyó völgyének látnivalóigól, mint egy hagyományos, a film történetére alapozott túra.

Kancsanaburi Thaiföld egyik legszebb, legsűrübben lakott és történelmi emlékekeben is nagyon gazdag tartománya. Érdemes legalább egy napot áldozni ennek megismerésére.


Programunk során kora reggel elhagyjuk Bangkokot, és az ország nyugati felébe, Kanchanaburi tartományba indulunk. Az út közel 3 órás, útközben idegenvezetőnk mesél az ország történelméről, szokásokról, buddhizmusról, valamint a thaiokról általában. Ez egy igazán jó lehetóség arra, hogy minnél többet megtudjon Thaifüldről. Kérdezzen bátran!


        A Kwai folyó völgye - privát program                 
Túránk állomásai: A Kwai folyó völgye, a Kwai folyó híres hídja, háborús múzeum, a holtak vasútja, helyi piac, bambusz tutajozás a fólyón, cseppkőbarlang látogatás.

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Híd a Kwai folyón


Érkezés után megtekintjük a híres hidat, a II. világháborús temetőt, majd átsétálunk a JEATH vasúti és világháború múzeumba.

Itt megtekintjük a szörnyű korszak eredeti emléktágyait, a foglyok mindennapi „életéről” fogvatartóik által készített fotókat, a barakok másait, és még rengeteg érdekes információt ahalálvasótról, a korról és mindarról, ami akkor törnént.

A halál vasútján

Ezután vonatra szállunk, amivel a viadukton keresztül haladva az eredeti vasútvonalon tesszük meg utunkat.
A vonat az egykori hadifoglyok iszonytató szenvedésével, sziklákba vágott hasítékokon, szűk szurdokok szinte függőleges falaiba kapaszkodó építményeken és szűz dzsungelekbe vágott öshényeken halad végig. A táj  gyönyörű és izgalmas, de ott motoszkál bennünk a sokezer, ott pusztultt hadifogoly emléke is. 

Egy délután a Kwai folyó völgyében

A vonatút után kezdődik a délutáni program: Elfogyasztva svédasztalos ebédünket, lehetőségünk lesz olcsó, helyi termékeket, szőtteseket, teákat, fűszereket vásárolni. A helyi kirakós piac felejthetetlen…
Visszafelé autóval/autóbusszal indulunk, majd félúton tutajokra szállunk. Egy Kwai folyó völgyi kirándulás igazán nem lehet teljes a folyón tett bambusz tutajút nélkül!  Egy rövid kitérőre megállunk egy cseppkőbarlangnál is, ami szintén különleges élményt kínál. Innen, utunkat a tutajjal folytatva jutunk vissza Kanchanaburiba. Innen induluk vissza Bangkokba.