THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

BANGKOK  - Ayutthaya és a Bang Pa In  - privát program idegenvezetéssel

1 napos privát program idegenvezetéssel a az ősi főváros Ayutthaya romjaihoz és a Bang Pa In nyári palotába, magyar idegenvezetéssel. Thaiföld történelmének egyik legizgalmasabb korszákának emlékeit és az uralkodó család nyári palotájában sétálhatuk.
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!
Bangkok magyarul: Ayutthaya és a Bang Pa In - privát kirándulás magyar idegenvezetéssel

        Bangkoki barangolások - Ayutthaya és a Bang Pa In palota  - privát program       
Néhány fotó túránk útvonalán
Kirándulásunk a régi sziámi királyság és dél-kelet ázsia egykoron legfényűzőbb városába kalauzolja el Önöket.

Ayutthaya Sziám Bangkok előtti fővárosa, amely hosszú évszázadokon át virágzott és a középkor egyik legjelentősebb ázsiai királyságát építette fel, gazdag kultúrával, erős gazdasággal és a buddhista hagyományokra alapozott építészettel. Hosszú virágzása után hanyatlása is gyors volt, melyet a a burmaiak okoztak 18. századi támadásukkal. Kifosztották, lerombolták és elpusztították a várost, kincseit és lakóit elhurcolták Burmába.

Ayutthaya a hindu hitvilág „ég és föld között lebegő városának” földi mása ugyan eltűnt, de építészetének fantasztikus emléketi megmaradtak. Ide látogatunk el kirándulásunk során.  Egy nap nagyon kevés ennek a csodálatos városnak megmutatására, de igyekszünk egy jó és átfogó képet adni a városról és történetéről. Mesélünk majd uralkodóihoz kapcsolódó mondákat, legendákat is. Ayutthaya egy olyan történelmi emlék, melynek szinte minden kövéhez, téglájához színes történetek kapcsolódnak.

        Ayutthaya romjai és a Bang Pa In nyári palota - privát túra             
Túránk állomásai: A Bang Pa In nyári palota, Ayutthaya romjai, Buddha fej a fa gyökerek között, a Wat Yai Chai Mongkhon templom, a Wat Mahatat templom, a ban, a Wat Phra Si Sanphet templom, állatkert Ayutthayában


Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Bang Pa In nyári palota


A Bang Pa In a mindenkori király nyári rezidenciája. Magát a Palotát, és a hozzá tartozó kertet IV. Ráma király kezdte el epíttetni, de fénykorát Chualongkorn, V. Rama király idejében élte.

A Királyné szívügyének tekintette felújítását, és újrabútorozását. A kertet a Loire menti kastélyok mintájára alakították ki. Egy kis európai csoda Thaiföld közepén.

Délutáni elefántok


Történelmi programunk után lehetőség van az aprócska, de annál izgalmasabb állatkertben látni és etetni állatokat,
kipróbálni az elefantagolást, a híres arany és piros színekkel díszített elefántokon, simogathatunk kicsi és nagy tigriseket, sétálhatunk a mesterséges tó körül kialakított szuveníreket árusító bódék között, és romantikus hajókázáson vehetünk részt.

Ayutthaya - egy birodalom emlékei


A nyári palota megtekintése után az egykori főváros romjaihoz látogatunk el, ahol idegenvezetőnk részletesen elmeséli, hogyan is éltek a 18. századi Ayutthayában.

Programunk során megnézzük, a híres Buddha fejet a fa gyökerek között, A Wat Yai Chai Mongkhon templom csodálatos chedijeit a Wat Mahatatban, a Wat Phra Si Sanphet három sztúpáját.

Ayutthaya történelméhez kötődő mondavilág csodálatos. Igyekszönk majd a program során el is mesélni a mondakincs legszebb gyöngyszemeit.