THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

BANGKOK  - Bangkok meghódítása 1 nap alatt - privát program idegenvezetéssel

Bangkok, az Angyalok Városa a legkedveltebb úticél Thaiföldön, és ez nem véletlen… A Királyi Palota, a Smaragd Buddha Temploma, Wat Pho... Programunk azoknak szól, akiknek csak kevés ideje van Bangkok felfedezésére: tartalmazza a legfőbb Bangkok-i alap látnivalókat, ami egy napos programba kényelmesen belefér.
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!
Bangkok magyarul: Bangkok, az Angyalok Városa: A Királyi Palota, a Smaragd Buddha Temploma, Wat Pho, az Aranyhegy, az alkonyi fényben fürdő Wat Arun, az éjszakai Bangkok nyüzsgése, a környező városok és látványosságok, Ayudhaya, a Bang Pa In, az úszópiac forgataga, Kanchanaburi tájai és a Kwai folyó hídja magyar idegenvezetéssel.

        Bangkoki barangolások - Bangkok meghódítása 1 nap alatt       
Néhány fotó Bangkokról, túránk útvonalán
Programunk tartalmazza a legfőbb Bangkok-i alap látnivalókat, magántúraként, magyar idegenvezetéssel.

Programunk célja, hogy azoknak is lehetőséget adjunk Bangkok felfedezésére, akiknek csak egy napjuk van a Thai fővárosban, de ebben az egy napban a lehető legtöbbet szeretnének látni.

Ennél több látnivalót egy napos programba nem szabad beletenni, mert ez így is nagyon megerőltető lehet. A 8-10 templomot, látványosságot is egybezsúfoló programok után, utasaink egyöntetű véleménye alapján nem marad más, mint a hírhedt „templom mérgezés”. Emlékszünk ugyan arra, hogy bizonnyal jártunk ott, de, hogy mit láttunk, arra már nem. 
        Bangkok - 1 napos városnéző túra - idegenvezetővel      
Túránk állomásai: Wat Pho: a a fekvő Buddha temploma -  átkelés a Chao Phraya folyón - Wat Arun: a hajnal temploma - A Smaragd Buddha Temploma és a Királyi Palota (Wat Phra Keow & Grand Palace) - Vinamnek Palace: Teakfa palota - Wat Saket: az Aranydomb - Wat Traimit: Az arany Buddha templom.

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK

Bangkok magyarul


Mialatt keresztül utazunk a városon, hogy elérjük városlátogatásunk első megállóját, idegenvezetőnk mesél  Thaiföldről, röviden a thaiok történelméről, kultúrájukról, a monarchiáról, hogy a nap további látnivalóit jobban megértsük.

Wat Pho


Első megállónk a Wat Pho, ahol találkozhatunk a hatalmas. 46 méter hosszú fekvő Buddhával,
megismerkedhetünk a masszázs tanítás alapjaival, valamint végig sétálhatunk a 91 kisebb chedi, vagyis síremlék, valamint a 4 nagy, királyi chedi között.

Wat Arun


Wat Pho után átsétálunk a kikötőbe, és komppal átkelünk a Chao Phraya folyó bal partján található Thornburiba. Thornburi eredetileg különálló település volt, és Bangkok előtt ide tervezték újjáépíteni a királyság fővárosát, ma viszont már Krung Thep, vagyis a Thaiok fővárosának szerves része. Itt található a híres Wat Arun, vagyis a hajnal Temploma, amely Bankgok egyik jelképe.

Vinamnek Palace


Mialatt keresztül utazunk a városon, hogy elérjük városlátogatásunk első megállóját, idegenvezetőnk mesél  Thaiföldről, röviden a thaiok történelméről, kultúrájukról, a monarchiáról, hogy a nap további látnivalóit jobban megértsük.

Wat Saket


Programunk a Dusit negyed elhagyása után a Wat Saket, vagyis az Aranydomb felé folytatódik, ahol 318 apró lépcsőfokot megmászva jutunk fel az 58 méter magasban található Chedihez. Innen csodálatos kilátás nyílik Bangkok óvárosára! Haragokat megkondítva kívánságaik beteljesülésére számíthatunk.

Wat Phra Keow - Grand Palace


A Királyi palota, és annak templom együttese, Bangkok igazi jelképe.

Itt láthatjuk a híres Smaragd  Buddha szobrát a Wat Phra Keow-ban.  A Smaragd  Buddha a thaiok legfontosabb relikviája, olyannyira, hogy  a legenda úgy tartja, hogy ha a szobor kikerül a templomból, a monarchiának vége szakad. Túránk során a Királyi palota épületei között is végigsétálunk, megtekintjük a palota történetét bemutató kiállítást, valamint a látogatás végén a Sirikit Királynő által létrehozott textil múzeumban hűsölünk kicsit.

Vinamnek Palace


A világ legnagyobb Teakfa palotájában a Vimanmek Palotában teszünk látogatást A parkon keresztül átsétálunk a régi parlament épületéhez, ahol most a  IX. Rama és feleségének Sirkikit Királynőnek, valamint Maha Vajiralongkorn-nak és Maha Chakri Siridhorn hercegnőnek tiszteletére készített arany, drágaköves, ékszereket, használati tárgyakat, fafaragásokat, festményeket, és ezer más csodát láthatunk.

Wat Traimit


túránk nem lenne teljes a másik, nagyon híres arany Buddha szobor megtekintése nélkül, így a Wat Traimit a délutáni városnézésünk utolsó állomása.
Itt található a híres Arany Buddha szobra. Kedvcsinálóként a méretei: 5,5 tonna, 3.91 méter magas, 18 karátos arany, az értéke kb: 250 millió dollár. A haját és a tetején található fejdíszt pedig 46 kg 99%-os aranyból készíttette IX. Rama király.