THAIFÖLD, Kambodzsa, Laosz, Vietnám, Burma, Malajzia, Hongkong és Japán, Kelet- és Délkelet-Ázsia csodálatos és felfedezésre váró országai, EGÉSZ ÉVBEN – és ami a legfontosabb – MAGYARUL.
Thaiföldi utazás, üdülés, programok
A Yourdestination Thailand magyar nyelvű oldala
Thaiföldi üdülési csomag körút kaland utazás
HOTLINE és INFORMÁCIÓ:
  
KÖZPONTI:  +36706239513

Bankgok és környéke programok magyar idegenvezetéssel

A bangkoki városnéző túráink szinte kivétel nélkül privát túrák. Önállóan, külön mikrobusszal bonyolítjuk őket, vendégeink keverednek más nyelvű és országbeli utasokkal. Ezeknek a túráknak az ára jóval kedvezőbb, ha nem két ember jelentkezik egy-egy programra.

    Magyar idegenvezetés Bangkokban és környékén       
Phuket és környező szigetvilága, Phiphi, Khai szigetek, Similan szigetek, Raya és a Korall sziget, Krabi   magyar hajótúrákkal, idegenvezetéssel.
A bangkoki városnéző túráink szinte kivétel nélkül privát túrák. Önállóan, külön mikrobusszal bonyolítjuk őket, vendégeink keverednek más nyelvű és országbeli utasokkal. Ezeknek a túráknak az ára jóval kedvezőbb, ha nem két ember jelentkezik egy-egy programra. Ezek mindig kiscsoportos túrák, a felső létszámhatárt megszabja a 9-14 fős mikrobuszok befogadóképessége.

Ugyanez vonatkozik több napos programjainkra is! Bangkok gyönyörű környékére, a Kwai folyó völgyébe, az Erawan vízesésekhez, Kanchanaburi mesés látnivalóihoz induló több napos útjaink, teljes ellátást, szállást ás magyar nyelvú idegenvezetést is tartalmaznak.

Hogy melyik nap és milyen proram indul, az az ünük igényeitől függ. Lépjen kapcsaolatba velünk és egyeztessük le az időpontokat és programokat közösen.
Bangkok és környéke programok - magyarul
Copyright: Yourdestination Thailand   WEB Management: D&D Webdesign
THAIFÖLD MAGYARUL
Reptéri transzfer
Szállásfoglalás
Magyar Idegenvazetés
Utazási tanácsadás, szervezés
BANGKOK MAGYARUL
Bangkoki magyar teranszfer
Szállások, hotelek Bangkokban
Bangkoki magyar idegenvezetés
Bangkoki esti programok magyarul
Repülőjegyek
BANGKOK és közép-Thaiföld programok
Bangkoki városnéző túrák
Úszó piac túrák
Ayutthaya éskörnyéke programok
Kanchanaburi - Erawan - Kwai folyó
Közép-thaiföldi körutak
Küvessen minket a Facebook-on is!

Részletes anyagok

Programjaink részletes leírása állandóan bővül és mindig sokkal hosszabb, mint amit egy keresőben kényelmesen lehet lapozgatni.

Töltse le a legfrissebb verziót innen:

KATALÓGUSOK - ÁRLISTÁK